Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel

Perfect op maat verstelbaar met het aantreklintje.

Zwemslip Riana Allknit oranje

Ontworpen voor: dames die af en toe (minder dan een keer per week) zwemmen. Een zwemslip met aantreklintje, om zorgeloos het zwembad in te duiken.

Kleuren : ZWART

Helaas, dit artikel is niet meer in voorraad

Ref : 8361462
TECHNISCHE INFORMATIE
Je gebruik Occasioneel zwemmen: occasionele zwemsters van alle niveaus, die minder dan een keer per week zwemmen. Ze zijn vooral op zoek naar een fysieke activiteit die ze in het water kunnen beoefenen, om fit en gezond te blijven. Speciaal voor hen ontwikkelde Nabaiji een ruim assortiment badpakken, topjes en broekjes, om te kunnen zwemmen met een product dat speciaal daarvoor gemaakt is en tegelijk geschikt is voor elke lichaamsbouw.
Model Dit broekje is speciaal gemaakt om mee te zwemmen. Dankzij het platte elastiek en het aantreklintje blijft het perfect op terwijl je zwemt, ongeacht je niveau.
Materiaal Stof: 80% polyamide, 20% elastaan. Een broekje dat veel gebruikt wordt in een zwembad wordt aangetast door het chloor. Het elastaan dat de stof elastisch en comfortabel maakt, is heel gevoelig voor chloor. Als je maar af en toe zwemt, is dat geen enkel probleem. Maar als je regelmatig of vaak zwemt, dan kies je best voor een stof in 100% polyester.
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Garantie 2 jaar