Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel

competitiepak dat de hydrodynamica verbetert.

Swimming Zwemmen, Aquagym, ... - Zwempak B-fast zwart rood NABAIJI - Zwemkleding
Swimming

Wedstrijdzwempak B-Fast zwart rood NABAIJI

NABAIJI
Ontworpen voor: competitiezwemsters. Competitiepak goedgekeurd door de FINA (Fédération internationale de natation) en dat garant staat voor compressie, glijvermogen en hydrodynamica.
Decathlon
eerst 11999 - %

nu

11999**
Recupel : # /

* Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
11999 %
11999*
Recupel : # /

* * Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
Bekijk de stock van een winkel
Mijn wensen toevoegen
Product al geselecteerd
Ref : 8358545
FOTO'S VAN ONZE KLANTEN
VOORDELEN
Hydrodynamica De Aquarace-technologie vermindert de weerstand in het water.
Glijvermogen De stof slorpt vrijwel geen water op voor een perfect glijvermogen.
Spierondersteuning Uitstekende spierondersteuning dankzij de stof met zeer sterke elasticiteit.
Milieuvriendelijk Vergelijking van de levenscyclus: damesbadpak - sustainability.decathlon.com
KENMERKEN
Maten
Van 32 tot 44.
TECHNISCHE INFORMATIE
Je gebruik Intensief zwemmen: intensieve zwemsters zitten minstens drie keer per week in het zwembad. Ze verwachten een stevig, duurzaam trainingsbadpak dat perfect is voor een sportief gebruik. Het is wat hoger uitgesneden om je dijen mooi vrij te laten, en heeft superdunne bandjes voor een minimalistische stijl. Intensieve zwemsters hebben nood aan een heus wedstrijdbadpak, dat hun spieren stevig omsluit en een perfecte hydrodynamica verzekert.
Model O-vormige rug: een zwembadpak moet in de eerste plaats comfortabel zitten, zodat je gemakkelijk en ongehinderd kunt bewegen. Daarom is het belangrijk dat je bij de keuze van je badpak goed let op de rugvorm. De O-vormige rug is perfect om mee te zwemmen. Hij biedt voldoende bewegingsvrijheid, dankzij de bandjes die op de rug naar opzij lopen zodat de schouders vrij zijn.
Materiaal Dankzij het hoge percentage elastaan is de Aquarace-stof uiterst dun en licht maar tegelijk ook erg scheurbestendig. Doordat de stof zo dun is en water afstoot, droogt ze bijzonder snel. De waterafstotende stof slorpt vrijwel geen water op, maar houdt het tegen aan de buitenkant waarbij piepkleine belletjes worden gemaakt die het drijfvermogen en glijvermogen verhogen.
Aquarace-technologie Zwemkleding met Aquarace-technologie, speciaal ontworpen voor wedstrijdzwemsters. De kleding is hydrodynamisch, biedt een groter drijfvermogen en helpt vermoeidheid verminderen, zodat je betere prestaties kunt neerzetten.
spiercompressie Stof die een goede compressie garandeert. Zeer elastisch dankzij het hoge elastaanpercentage in de stof.
De positie van de rode verstevigingsstroken zorgt voor extra compressie aan de buik en de benen.
Dankzij de speciale snit en het technische materiaal dat de spiermassa comprimeert, snijd je beter door het water en wordt de bloedsomloop gestimuleerd voor een optimaler energieverbruik.
Thermogelaste naden De thermogelaste naden zijn plat zodat het badpak nog beter op de huid kleeft, voor betere hydrodynamische eigenschappen.
Door die afwerking is het oppervlak gladder wat er in interactie met de stof voor zorgt dat de laminaire stroming van het water wordt bevorderd en weerstand tot een minimum wordt herleid.
Antislipstroken De antislipstroken aan de uiteinden (taille en dijen) voorkomen dat de stof plooien maakt. Zo blijft het badpak perfect zitten bij het duiken en keren, blijft een maximale huidoppervlakte bedekt tijdens de inspanning en wordt de weerstand in het water beperkt.
Score om de milieu-impact van artikelen te vergelijken De milieu-impact van dit artikel wordt berekend voor de hele levensduur ervan en met verschillende indicatoren. Er wordt een algemene score van A tot E gegeven zodat in een vergelijking tussen artikelen van eenzelfde type (T-shirts, broeken, rugzakken... ) de artikelen met de beste milieuprestatie gemakkelijker te herkennen zijn.
Decathlon past dit systeem van milieu-etikettering vrijwillig toe.
Voor meer informatie: http://sustainability.decathlon.com/
JOUW MENING
ONZE BELOFTES
Samenstelling
Hoofdstof
53.00% Polyamide, 47.00% Elastaan
Hoofdvoering
77.00% Polyamide, 23.00% Elastaan
Onderhoudstips Spoel na gebruik met helder water.
Wasinstructies
Handwas
Niet bleken
Mag niet in de droogtrommel
Niet strijken
Niet droogreinigen
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Garantie 2 jaar