Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel

Respecteert de natuur en de huid!

Yoga shirt lange mouwen

Ontworpen voor: zachte yoga (Hatha, Nidra, restorative, ...). Zacht door het katoen uit biologische teelt, comfortabel door het elastaan; voor zachte yoga biedt Domyos artikelen met een geringe impact op het milieu.

Kleuren : GRIJSBLAUW

Helaas, dit artikel is niet meer in voorraad

Ref : 8358281
TECHNISCHE INFORMATIE
Ontwerp van de yogakleding van Domyos Tijdens je gym- of yogasessies is comfort zeer belangrijk. Daarom is de hele kledinglijn van Domyos erop gericht om je zoveel mogelijk bewegingsvrijheid te geven. Onze kleding is zo gemaakt dat je je volledig op je houding en ademhaling kunt concentreren. De modellen zijn getest in gebruik, we passen ze bovendien regelmatig aan op basis van opmerkingen van onze klanten.
Waarom kiezen voor biokatoen? Ademen, je ontspannen, stress verjagen... yoga staat synoniem voor welzijn. Wie aan yoga doet, is dan ook gevoelig voor noties als lichamelijke grenzen, respect voor anderen en respect voor het milieu: daarom bieden wij katoen uit de biologische landbouw aan (om de milieu-impact te verminderen).
Katoen uit biologische teelt Bij biologisch geteeld katoen worden geen chemische producten gebruikt. Biologische teeltmethoden zijn speciaal bedacht om de impact op het milieu te beperken. Ze behouden de biodiversiteit en vruchtbaarheid van de bodem en verminderen het risico op grondwaterverontreiniging. En bovendien wordt er 60% minder water verbruikt dan bij de klassieke teeltmethode.
Waarom aan yoga doen? Yoga heeft zijn oorsprong in het oude India en is een discipline die lichaam en geest met elkaar in balans brengt. Als je regelmatig aan yoga doet, zal je je zowel geestelijk als lichamelijk goed voelen. Het lichaam wordt soepeler, sterker en veerkrachtiger. Daarbij voel je je zelfzekerder, rustiger en ontspannen.
Wat betekent "Ahimsa"? Aan de hand van de yama's (gedragsregels in de samenleving) en niyama's (gedragsregels van individuele discipline) kunnen yogabeoefenaars in harmonie leven met de planeet en met anderen; De eerste yama is "ahimsa", geweldloosheid of respect.
Daarom vinden we het belangrijk dit uit te drukken op onze topjes uit biokatoen.
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Producttest Dit katoenen kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests, om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat het kledingstuk aan al onze kwaliteitseisen voldoet. (Producten uit de biologische landbouw moeten zeer goed traceerbaar zijn.)
Garantie 2 jaar