Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel

Gesmeed slagvlak Hyperspeed voor meer snelheid

Wood 3 XR16 heren R

Ontworpen voor: wie ver wil slaan vanaf de start en op de fairway. De fairway wood XR 16 is breder en vergevingsgezinder. Voorzien van de nieuwe Face Cup-technologie voor meer snelheid en afstand.

Helaas, dit artikel is niet meer in voorraad

Ref : 8363599
JOUW MENING
TECHNISCHE INFORMATIE
Kenmerken - loft 15°
- lengte 43.25"
- shaft flex R
- gewicht shaft 60 g
- ref. shaft: Fujikura Speeder Evolution 565 Red Fairway Graphite
- swingweight D3
Groter, vergevingsgezinder en gemakkelijker om mee te slaan De kop is groter, en deze wood biedt een geweldige combinatie van het allerbeste traagheidsmoment, een verlaagd zwaartepunt en de hoogste COR ooit voor een fairway wood. De vergevingsgezindheid van de lichtste kroon die ze ooit ontworpen hebben, laat hen toe om het gewicht te verplaatsen precies naar waar ze het hebben willen. Deze fairway wood ziet er niet alleen uit alsof hij gemakkelijk te hanteren is, hij is dat ook echt!
Veelzijdig Bovendien extreem veelzijdig dankzij de zool met camber zodat je alle slagen die je maar wilt kunt uitvoeren. Langer en meer speelbaarheid vanaf eender welke lie.
Hogere balsnelheid dankzij een performantere Face Cup De toonaangevende gesmede Hyper Speed Face Cup-technologie werd nog verbeterd en verfijnd, voor nog meer snelheid en een grotere sweetspot. Is dat interessant voor jou? Zij vinden van wel.
Aerodynamische vorm van de kop voor nog meer snelheid De aerodynamica van de kop werd verbeterd om de kop nog sneller te maken, zodat je hem kunt combineren met elke balsnelheid. Je zult ongetwijfeld al begrepen hebben dat deze fairway wood werd ontworpen voor de ultieme balsnelheid.
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Garantie 2 jaar