Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel

Eenvoudige navigatie om de pols.

Wandelgps Foretrex 401

Ontworpen voor: wandelaars en traillopers die lange afstanden afleggen. De Foretrex 401 is een gps die je om de pols draagt. De gps Foretrex 401 is ideaal voor outdooractiviteiten waarbij je beide handen nodig hebt. Hij is voorzien van een zeer gevoelige gps-ontvanger, een elektronisch kompas en een hoogtemeter.

Helaas, dit artikel is niet meer in voorraad

Ref : 8323075
TECHNISCHE INFORMATIE
Type weergaven Weergave van snelheid, tijd, afgelegde afstand en niveauverschil.
Nooit meer de weg kwijt! De Foretrex registreert je traject en geeft het weer in de vorm van een stippellijn op je scherm. Je hoeft slechts de functie TrackBack® te activeren om het traject in omgekeerde richting af te leggen, tot aan je vertrekpunt. Hou je positie en hoogte in de gaten met het elektronisch kompas en de barometrische hoogtemeter. Je kunt posities registreren in de vorm van waypoints die ervoor zorgen dat je altijd je weg terug vindt naar belangrijke plaatsen.
Registreer je gegevens Met de Foretrex 401 kun je routes naar je favoriete plaatsen maken en opslaan. Hij biedt ook nog andere nuttige informatie zoals de uren waarin de zon opkomt/ondergaat, gegevens over de jacht en het vissen en een reisberekenaar. Verbind de Foretrex 401 voor extra informatie met een draadloos accessoire, zoals een hartslagmeter of een trapfrequentiemeter, of maak hem met de fietssteun vast aan je fiets.
Inhoud van de doos • Foretrex 401
• USB-kabel
• Uitbreiding van de armband
• Snelle startgids
• Gebruikshandleiding op CD-ROM
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Garantie 2 jaar