Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel

Een gemakkelijke stabiele en trage boemerang!

Viervleugelige boemerang L

Ontworpen voor: beginners en gevorderden vanaf 12 jaar die een makkelijk op te vangen boemerang willen. Beschikbaar voor rechts- en linkshandigen. Viervleugelige boemerang met een cirkelvormig traject dat bijzonder stabiel en traag is, zodat je kunt anticiperen op de terugkeer en het opvangen.

Helaas, dit artikel is niet meer in voorraad

Ref : 8337614
JOUW MENING
TECHNISCHE INFORMATIE
Afmetingen Lengte van de vleugels: 14,5 cm
Viervleugelige boemerang in geïnjecteerd polypropyleen.
Dikte: 4 mm
Kenmerken Viervleugelig met vloeiende lijnen.

Een bijzonder stabiel en traag cirkelvormig traject zodat je kunt anticiperen op de terugkeer en je boemerang gegarandeerd kunt pakken.

Ergonomie ontworpen om goed in de hand te liggen, in de holte aan het uiteinde van de vleugel leg je als vanzelf je gebogen wijsvinger.

De brede vleugels zorgen voor een goed draagvermogen.

Tolerant, vergeeft fouten bij het gooien.

Deze boemerang kan worden gegooid bij windstilte tot matige wind.
Shape Een boemerang afkomstig uit het wedstrijdmilieu maar toegankelijk voor een breed publiek. De vleugels van deze viervleugelige boemerang zijn naar achteren gebogen en dat zorgt voor een lager traject, dichter bij de grond.
Beschikbaar voor rechts- en linkshandigen. Zoals elke boemerang heeft deze boemerang van TRIBORD een voorrand en een achterrand.
Daarom kan een rechtshandige boemerang niet gebruikt worden door een linkshandige. Dit model is dan ook beschikbaar in twee versies, voor links- en rechtshandigen.
De voorrand moet altijd vooraan liggen, in de werprichting.

OP DE ACHTERKANT VAN DE BOEMERANG VIND JE EEN VERMELDING DIE AANGEEFT OF HET OM EEN BOEMERANG VOOR RECHTS- OF VOOR LINKSHANDIGEN GAAT.
Hoe gooi je een boemerang? GOOI DE BOEMERANG MET HET GEKLEURDE VLAK ZICHTBAAR - NAAR JOU GERICHT.

Ga zo staan dat je de wind op je gezicht voelt.

HOUD DE BOEMERANG LOODRECHT TEN OPZICHTE VAN DE GROND.

Breng de boemerang dan ongeveer 15 graden schuin.

Gooi de boemerang in een hoek van 45 graden ten opzichte van de wind.

Opmerking: gooi de boemerang niet plat weg. Beginners hebben vaak de neiging om een boemerang plat te gooien. Dit kan de boemerang hoog doen gaan waarna hij recht naar beneden valt.
Trucs van een professional! Voor een nog nauwkeuriger traject werk je met tweevlakken en impacthoeken.

Zo raden wij je aan om elke vleugel een tweevlak en een licht positieve invalshoek te geven voor een korter traject dichter bij de grond, vooral als het windstil is.

Bij sterkere wind kun je een elastiekje rond het uiteinde van elke vleugel doen zodat je boemerang lichtjes zwaarder wordt en wordt afgeremd op het eind van zijn vlucht.
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Producttest Het assortiment boemerangs van Tribord werd ontworpen in samenwerking met een internationaal kampioen in deze sporttak. Al onze artikelen werden getest tijdens het gebruik door experts om de vorm te bepalen die het meest geschikt is, om het gooien met de boemerang te vergemakkelijken.
Garantie 2 jaar