Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel

Beschermt zelfs nat! Gemakkelijk aan te trekken.

Surf Surf, Bodyboard, Bikini en Boardshort - Uv-werende broek baby blauw TRIBORD - Surfkleding en Wetsuits
  • Surf Surf, Bodyboard, Bikini en Boardshort - Uv-werende broek baby blauw TRIBORD - Surfkleding en Wetsuits
  • Surf Surf, Bodyboard, Bikini en Boardshort - Uv-werende broek baby blauw TRIBORD - Surfkleding en Wetsuits
  • Surf Surf, Bodyboard, Bikini en Boardshort - Uv-werende broek baby blauw TRIBORD - Surfkleding en Wetsuits
  • Surf Surf, Bodyboard, Bikini en Boardshort - Uv-werende broek baby blauw TRIBORD - Surfkleding en Wetsuits
Surf

Uv-werende broek voor peuters Surf blauw TRIBORD

TRIBORD
Ontworpen voor: peuters aan het strand, ter bescherming tegen de zon. Beschermt tegen uv-straling, zelfs nat. Uv-werende kuitbroek om je kleintje te beschermen tegen de zon, zelfs in het water waar de weerkaatsing het sterkst is. In gerecycleerd polyester dat snel droogt.

Kleuren : Nacht Blauw

Decathlon
eerst 599 - %

nu

599**
Recupel : # /

* Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
599 %
599*
Recupel : # /

* * Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
Bekijk de stock van een winkel
Mijn wensen toevoegen
Product al geselecteerd
Ref : 8384482
FOTO'S VAN ONZE KLANTEN
VOORDELEN
Zonnebescherming Gerecycleerde stof SPF50+. Beschermt zelfs nat. Houdt min. 95% uv tegen.
Droogtijd Synthetische polyester stof, snel droog.
Onderhoudsgemak De stof is zo geweven dat zandkorrels er niet in blijven hangen.
JOUW MENING
TECHNISCHE INFORMATIE
Bescherm de allerkleinsten! Het verdedigingssysteem van kinderen treedt pas volledig in werking vanaf de leeftijd van 3 jaar, daarom is een babyhuidje bijzonder gevoelig voor de zon. Bij eenzelfde blootstelling aan de zon zijn de gevolgen 2 tot 3 keer groter bij kinderen dan bij volwassenen. Het is dus belangrijk om hen doeltreffend te beschermen.
Beschermt zelfs nat tegen uv. De stof van dit uv-werend artikel van Tribord houdt minstens 98% van de uv B- en 95% uv A-stralen tegen (SPF 50+). Conform de norm EN-13758-2, de garantie voor een doeltreffende bescherming tegen de zon. Ideaal om te dragen in en aan het water, voor allerlei watersporten. Doordat keramische deeltjes rechtstreeks in de vezel van het artikel werden verwerkt, blijft de bescherming duurzaam behouden in de tijd, zelfs na wassen.
Wat betekent de vermelding SPF 50+? SPF is een gestandaardiseerde en wereldwijd uniforme zonbeschermingsfactor (Sun Protection Factor).
Hij bepaalt het beschermingsniveau van de stof en in het bijzonder de tegengehouden uv-stralen.
Om aan de normen te voldoen, moet de stof minstens 95% van de uv-straling tegenhouden. SPF 50+ betekent dat de stof minstens 95% van de uv A- en 98% van de uv B-stralen tegenhoudt.
Bescherming tegen de zon Hoewel deze broek beschermt tegen de zon, moet je ook rekening houden met verschijnselen als weerkaatsing (op water, op zand...), de warmte, het uur van de dag enz. Het is niet omdat je kind deze broek draagt dat je geen andere voorzorgsmaatregelen moet nemen: zonnebril, regelmatig insmeren met een aangepaste zonnecrème, geregeld drinken enz.
Gids voor zonbescherming http://www.tribord.tm.fr/conseils/comment-se-proteger-du-soleil-le-guide-de-la-protection-solaire
Thermische eigenschappen en wind De minimumwatertemperatuur voor deze uv-werende broek bedraagt 22°C als de broek alleen wordt gedragen. Opgelet, als er wind staat, kan dat zorgen voor extra afkoeling wanneer de broek nat is.
Snel droog Polyester droogt van nature snel. Toch raden we aan om je kindje en de kleding af te drogen met een handdoek wanneer er wind staat, om afkoeling te vermijden.
ONZE BELOFTES
Onderhoudstips Voor eerste gebruik wassen. Niet stomen.
Wasinstructies
Machinewas - 30° max - zacht
Niet bleken
Mag niet in de droogtrommel
Niet strijken
Niet droogreinigen
Gebruikslimiet Alleen de bedekte lichaamsdelen zijn beschermd.
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Alle stoffen met zonbescherming zijn getest door onze ingenieurs in het lab. Ze beantwoorden aan de geldende norm: EN 13758-2. Wij testen steeds alle gebruikte materialen voordat de productie wordt opgestart. Onze labs beschikken over eigen meetapparatuur om de tests van externe labs aan te vullen. De artikelen worden zowel nat als droog getest in het lab en ook bij het dragen (rek, veroorzaakt tijdens het dragen).
Producttest Ontwikkeld en getest door onze ontwerpteams in Hendaye (Frankrijk). De stoffen gebruikt voor dit product worden getest in het lab, om een perfecte kwaliteit en een optimale duurzaamheid te garanderen.
Garantie 2 jaar