Beschermt tegen uv, zelfs nat!

Surf Surf, Bodyboard, Waterskien - UV-top LM KD Ride blauw/wit TRIBORD - Surfkleding en Wetsuits
Surf

UV-top met lange mouwen voor kinderen Ride blauw/wit TRIBORD

TRIBORD
Ontworpen voor: jonge surfertjes, om ze te beschermen tegen de zon, zonder irritatie, in water van 20°C of meer. Een nauw aansluitend, uv-werend shirtje voor kinderen om ze te beschermen tegen de zon, ook in het water. Beschermt tegen irritatie door contact met de plank.

Kleuren : Navyblauw

Kies de maat en de kleur van je artikel.

Kies je maat

Decathlon

eerst 9€99 - %

nu 9€99**

Recupel : # /

Bekijk de stock van een winkel

* Van Tot

** * Van Tot

* van tot !
** van tot !

vanaf en zolang de voorraad strekt

*Artikel in solden aan

vanaf en zolang de voorraad strekt

*Artikel in solden aan

* Prijs vanaf !
** Prijs vanaf !

Helaas, dit artikel is niet meer in voorraad

Ref : 8356700
TECHNISCHE INFORMATIE
UV-werende stof - PROFILTER De stof van dit uv-werende product van Tribord houdt minstens 98% van de uv B- en 95% uv A-stralen tegen (UPF 50+). Ze voldoet aan de norm EN-13758-2, de garantie op een doeltreffende bescherming tegen de zon. Je kan ze in of naast het water dragen, dat maakt ze perfect voor alle watersporten.
Door keramiekdeeltjes rechtstreeks in de vezels te verwerken, gaat het product langer mee, zelfs na herhaaldelijk wassen.
Snel droog Polyester droogt van nature snel.
Bescherming tegen de zon Hoewel dit shirt je goed beschermt tegen de zon, moet je ook rekening houden met verschijnselen zoals reflectie (op het water, op het zand...), de warmte, het tijdstip enz.
Ook met dit T-shirt moet je dus de nodige voorzorgsmaatregelen nemen: een zonnebril, zonnehoedje of pet dragen, regelmatig zonnecrème smeren, regelmatig drinken enz.
Waarvoor staat de aanduiding UPF 50+? UPF is een gestandaardiseerde en wereldwijd uniforme zonbeschermingsfactor (Sun Protection Factor).
Hij bepaalt het beschermingsniveau van de stof en in het bijzonder de tegengehouden uv-stralen.
Om aan de normen te voldoen, moet de stof minstens 95% van de uv-stralen tegenhouden. UPF 50+ wil zeggen dat het textiel minstens 95% van de uv A- en 98% van de uv B-stralen tegenhoudt.
Zandwerende stof De stof is zo geweven dat zand er niet in blijft hangen.
Irritatiewerend Dit uv-werende shirt beschermt tegen schuren en irritatie door contact met je surfplank of bodyboard. Je kan het ook dragen onder een pak, om irritatie aan de nek en de oksels te voorkomen. We hebben de strakke snit van dit Tribord-shirt tot in de puntjes uitgewerkt en naadloze stofpanelen ontwikkeld, die we onder de armen hebben geplaatst om irritatie tijdens het peddelen te vermijden.
Comfort Deze uv-werende top van Tribord heeft een aantrekkoordje aan de heupen. Zo kan je hem op maat aantrekken, zodat hij beter blijft zitten in het water.
Hij is ook zodanig gemaakt dat je het touwtje van je short erdoor kunt halen, zodat de top niet omhoog kruipt tijdens het sporten.
Gids voor zonbescherming http://www.tribord.tm.fr/conseils/comment-se-proteger-du-soleil-le-guide-de-la-protection-solaire
Protégez les petits ! Parce que le système de défense de l’enfant se met en place après l’âge de 3 ans, la peau des petits est très sensible au soleil. A exposition identique, les effets du soleil sont 2 à 3 fois plus importants chez un enfant que chez un adulte. Il est donc important de les protéger efficacement.
Comportement face au soleil Bien que ce t-shirt permette de se protéger du soleil, les phénomènes tels que la réverbération (sur l'eau, le sable...), la chaleur, l'heure de la journée, etc. doivent être pris en compte.
Le port de ce t-shirt ne dispense pas de suivre les comportements adaptés : port de lunettes de soleil, port d'un chapeau ou d'une casquette, application régulière d'une crème solaire adaptée, boire régulièrement, etc.
Guide de la protection solaire http://www.tribord.tm.fr/conseils/comment-se-proteger-du-soleil-le-guide-de-la-protection-solaire
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Alle zonbeschermende stoffen zijn getest in een lab door onze ingenieurs. Ze voldoen aan de geldende norm: EN 13758-2. Voor we de productie in gang zetten, worden alle stoffen die we gebruiken uitvoerig getest. We beschikken ook over eigen meetapparatuur om de tests van externe laboratoria aan te vullen. Alle producten worden droog en nat getest in het lab, en daarnaast in reële gebruiksomstandigheden (waarbij de uitrekking van de stof wordt gesimuleerd).
Producttest Ontwikkeld en getest door onze ontwerpteams in het Franse Hendaye. De stoffen gebruikt voor dit product worden getest in een lab, om de perfecte kwaliteit en een optimale duurzaamheid te garanderen.
Garantie 2 jaar