Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel

Beschermt zelfs nat tegen uv. Aansluitende boord.

Surf Surf, Bodyboard, Bikini en Boardshort - Uv legging 500 zwart/roze TRIBORD - Surfkleding en Wetsuits
Surf

Uv-werende dames legging 500 voor surfen zwart/roze TRIBORD

TRIBORD
Ontworpen voor: zonbescherming bij het surfen of bodyboarden. Water warmer dan 22°. Je surft regelmatig. Tot 2 uur lang irritatiewerend. Legging met beschermfactor SPF 50+ om zelfs nat te beschermen tegen de zon. Beschermt tegen irritaties bij contact met het board. Goed aansluitende boord.
Decathlon
eerst 1499 - %

nu

1499**
Recupel : # /

* Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
1499 %
1499*
Recupel : # /

* * Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
Bekijk de stock van een winkel
Mijn wensen toevoegen
Product al geselecteerd
Ref : 8384448
FOTO'S VAN ONZE KLANTEN
VOORDELEN
Irritatiewerend Aansluitend model. Beperkt het schuren van het board. Sessies van 2 uur.
Stabiliteit Goed aansluitende boord. Lusje om een shirt aan vast te maken.
Zonnebescherming Stof met SPF50+. Beschermt zelfs nat. Houdt min. 95% van de uv-stralen tegen.
Droogtijd Synthetische polyester stof, snel droog.
Onderhoudsgemak De stof is zo geweven dat zandkorrels er niet in blijven hangen.
JOUW MENING
TECHNISCHE INFORMATIE
Beschermt zelfs nat tegen uv. De stof van dit uv-werend artikel van Tribord houdt minstens 98% van de uv B- en 95% van de uv A-stralen tegen (SPF 50+). Conform de norm EN-13758-2, de garantie voor een doeltreffende bescherming tegen de zon. Ideaal om te dragen in en aan het water, voor allerlei watersporten. Doordat keramische deeltjes rechtstreeks in de vezel van het artikel werden verwerkt, blijft de bescherming duurzaam behouden in de tijd, zelfs na wassen.
Waarvoor staat de aanduiding SPF 50+? SPF is een gestandaardiseerde en wereldwijd uniforme zonbeschermingsfactor (Sun Protection Factor). Hij bepaalt het beschermingsniveau van de stof en in het bijzonder de tegengehouden uv-stralen. Om aan de normen te voldoen, moet de stof minstens 95% van de uv-straling tegenhouden. SPF 50+ betekent dat de stof minstens 95% van de uv A- en 98% van de uv B-stralen tegenhoudt.
Irritatiewerend Deze legging beperkt het schuren tegen het board, in het bijzonder aan de knieën wanneer je op je board ligt en aan de binnenkant van je dijen wanneer je op je board zit.
Wij hebben getest dat irritaties wel degelijk werden beperkt bij sessies van 2 uur.
Positiebehoud De goed aansluitende boord zorgt ervoor dat de legging steeds blijft zitten, zelfs wanneer je in het water valt. Vooraan op de boord zit een koordje waarmee je een uv-werend shirt aan de legging kunt vastmaken zodat het shirt niet omhoog kan kruipen.
Wij raden aan om bij deze legging het uv-werend shirt 500 van Tribord te dragen (verkrijgbaar met korte en met lange mouwen) zodat je volledig beschermt bent.
Thermische eigenschappen en wind De minimumwatertemperatuur voor dit uv-werend T-shirt bedraagt 22°C. De luchttemperatuur kan die aanbeveling naar boven of beneden beïnvloeden.
Onze thermische modellen (langer dan 2 uur) bestaan uit fleece of neopreen of een combinatie van die twee materialen. De wind kan een invloed hebben, die groot kan zijn bij een wind van meer dan 15 km/u: geef in dat geval de voorkeur aan een model met neopreen.
Uv-werende legging voor diverse watersporten Onze uv-werende leggings worden ontworpen voor de meest veeleisende surfsters.
Door onze ontwerpkeuzes zijn ze ook geschikt voor andere watersporten zoals zwemmen, kitesurfen, windsurfen, wakeboarden, waterskiën, waterwandelen (longe-côte) of suppen (stand-up paddling).
Bescherming tegen de zon Hoewel deze legging beschermt tegen de zon, moet je ook rekening houden met verschijnselen als weerkaatsing (op water, op zand...), de warmte, het uur van de dag enz. Het is niet omdat je deze legging draagt dat je geen andere voorzorgsmaatregelen moet nemen: een uv-werend shirt dragen, een zonnebril dragen, een hoed of pet opzetten, regelmatig insmeren met een aangepaste zonnecrème, voldoende drinken enz.
Gids voor zonbescherming http://www.tribord.tm.fr/conseils/comment-se-proteger-du-soleil-le-guide-de-la-protection-solaire
ONZE BELOFTES
Samenstelling
Hoofdstof
85.00% Polyester, 15.00% Elastaan
Onderhoudstips Voor eerste gebruik wassen. Spoel na gebruik met helder water.
Wasinstructies
Machinewas - 30° max - zacht
Niet bleken
Mag niet in de droogtrommel
Niet strijken
Niet droogreinigen
Gebruikslimiet Water > 22°C. Beschermt zelfs nat. Filtert 95% van de uv-stralen
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Alle stoffen met zonbescherming zijn getest door onze ingenieurs in het lab. Ze beantwoorden aan de geldende norm: EN 13758-2. Wij testen steeds alle gebruikte materialen voordat de productie wordt opgestart. Onze labs beschikken over eigen meetapparatuur om de tests van externe labs aan te vullen. De artikelen worden zowel nat als droog getest in het lab en ook bij het dragen (rek, veroorzaakt tijdens het dragen).
Producttest Ontwikkeld en getest door onze ontwerpteams in Hendaye (Frankrijk). De stoffen gebruikt voor dit product worden getest in het lab, om een perfecte kwaliteit en een optimale duurzaamheid te garanderen.
Garantie 2 jaar