Warme uitrijdeken.

Horse riding - Uitrijdeken fleece blauw FOUGANZA
Horse riding

Fleece uitrijdeken ruitersport pony en paard blauw FOUGANZA

FOUGANZA
Ontworpen voor: paarden, om ze te beschermen tegen de kou bij het in- en uitstappen. Warme uitrijdeken, afzonderlijk of samen met de Allweather uitrijdeken te gebruiken.

Kies de maat en de kleur van je artikel.

Kies je maat

Decathlon

eerst 14€99 - %

nu 14€99**

Recupel : # /

Winkelstock raadplegen

* Van Tot

** * Van Tot

* van tot !
** van tot !

vanaf en zolang de voorraad strekt

*Artikel in solden aan

vanaf en zolang de voorraad strekt

*Artikel in solden aan

* Prijs vanaf !
** Prijs vanaf !

Helaas, dit artikel is niet meer in voorraad

Ref : 8365441
TECHNISCHE INFORMATIE
Combinatie: Te combineren met de Allweather uitrijdeken om het paard te beschermen tegen de regen. Dankzij de riemlussen met drukknopen kun je van de twee dekens één uitrijdeken maken.
Bevestigingssysteem: Te bevestigen aan de singelstoten dankzij de elastiek met klittenband. Dankzij de staartopening kun je de uitrijdeken goed stabiel op de rug van het paard leggen, dat is vooral belangrijk als er veel wind staat.
Model: De hedendaagse en praktische snit hindert niet langer de beweging van je handen, in tegenstelling tot de gebruikelijke bevestigingen ter hoogte van de schoft. Je kunt de uitrijdeken gemakkelijk op het paard leggen en afnemen, zelfs wanneer je op je paard zit.
Aanpasbaarheid: Uitrijdeken voor zadels met dubbel zweetblad; kan ook worden gebruikt met enkel zweetblad door de deken vast te maken aan de stijgbeugelriem.
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Garantie 2 jaar