Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel

Vloeistofweerstand met directe transmissie

Bicycles Fietsen - Turbo Roteo Smart B+ ELITE - Racefiets accessoires
Bicycles

Rollentrainer Turbo Roteo Smart B+ ELITE

ELITE
Ontworpen voor: wie binnen wil trainen op de fiets. Rollentrainer met vloeistofweerstand. Directe krachtoverdracht dankzij het systeem dat rechtstreeks verbonden is met je fietsketting. Ingebouwde sensor Misuro B+ (Bluetooth Smart en ANT+).
Decathlon
eerst 39900 - %

nu

39900**
Recupel : # /

* Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
39900 %
39900*
Recupel : # /

* * Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
Bekijk de stock van een winkel
Mijn wensen toevoegen
Product al geselecteerd
Ref : 8369374
FOTO'S VAN ONZE KLANTEN
VOORDELEN
Vermogen 1300 watt (tot 60 km/u).
Remcontrole Vloeistofrem, de weerstand neemt automatisch toe met de snelheid.
Connectiviteit Misuro B+-zender inbegrepen voor verbinding met je tablet of smartphone.
Vlotheid trapbeweging Directe transmissie met vloeistofweerstand om te trappen zoals op buitenwegen.
Vlotte montage / demontage Verwijder het achterwiel en monteer het frame rechtstreeks op de rollentrainer.
Compactheid Compact ontwerp.
Stil Muisstil: je hoort enkel nog je fiets.
Compatibiliteit Compatibel met standaard kettingwielcassette Shimano-Sram 9/10/11 speed.
JOUW MENING
TECHNISCHE INFORMATIE
Directe transmissie Kenmerkend voor de rol Turbo Roteo Smart B+ is de directe krachtoverdracht van de atleet dankzij het systeem dat rechtstreeks verbonden is met de fietsketting. Dankzij een katrollensysteem met een transmissie-aandrijfriem van de laatste generatie, ontwikkeld door Elite, wordt de uitgeoefende inspanning op de pedalen steeds gelijkmatig overgebracht op de weerstandseenheid, om aldus een optimale binnentraining te garanderen.
Vloeistofweerstand Een ingebouwde remeenheid met Fluid-technologie zorgt voor weerstand bij het trappen, maar garandeert bovendien een heerlijk stille werking tijdens je training. Deze vloeistofweerstand, die een gelijkaardig maar versterkt effect heeft in vergelijking met de luchtweerstand wanneer je buiten fietst, neemt automatisch toe met je snelheid, zodat je zowel je kracht kunt trainen met lange versnellingen als je soepelheid met korte versnellingen.
Ingebouwde Misuro B+-sensor Dankzij de inbegrepen en reeds in het toestel ingebouwde draadloze Elite-sensor Misuro B+ kan het systeem de gegevens van je snelheid, tempo en vermogen verzenden via een dubbel draadloos communicatieprotocol ANT+ en Bluetooth smart. Met dit dubbele protocol kun je de Turbo Roteo Smart B+ gemakkelijk en vlug aansluiten op een computer, smartphone, tablet of fietscomputer die compatibel is met deze profielen.
Applicaties Om je trainingen op een smartphone of tablet (onder iOS en Android) te volgen gebruik je de app "My E-Training". Dankzij de communicatietechnologie ANT+ Vermogen (logo) en ANT+ Snelheid&tempo (logo) kun je platformen van derde partijen zoals Zwift, Kinomap, TrainerRoad enz. uiterst gemakkelijk met de Turbo Roteo Smart B+ gebruiken, voor een maximale interactiviteit van je indoortraining.
De applicatie "My E-Training" De applicatie "My E-Training" maakt het mogelijk om: interactief binnen te trainen en jezelf te stimuleren via je smartphone of tablet, iOS of Android; de gegevens van je vermogen, tempo, snelheid, tijd en afstand raad te plegen; te trainen met "Realvideo" (reële video's) van Elite en gratis honderden "My Realvideos" van andere gebruikers te downloaden.
Compatibiliteit Geschikt voor racefietsen, MTB's en stadsfietsen, zelfs in carbon, met naven van 130-135 x 5 mm met snelsluiting en 142 x 12 met dwarsas.
Compatibel met standaard kettingwielcassettes Shimano-Sram 9/10/11 speed.**
ONDERDELEN:
**Freewheelbody dat past op de kettingwielcassettes van Campagnolo 9/10/11 speed verkrijgbaar.
Transport Gemakkelijk en veilig te verplaatsen dankzij de ergonomische handgreep, die in het frame is ingewerkt.
Stabiliteitsadvies Bij een rollentrainer wordt het achterwiel van je fiets gestabiliseerd en lichtjes verhoogd. We raden dan ook aan om ook een voorwielsteun te gebruiken. Die heeft als voordeel:
1 - dat je voorwiel zo goed stabiel staat.
2 - dat ook de voorkant van je fiets wat verhoogd wordt, zodat de fiets mooi waterpas staat.
Advies om je fiets en de vloer te beschermen Voor de bescherming: Als je traint op een rollentrainer is het niet ondenkbaar dat je sterk transpireert en dat je transpiratievocht op de fiets of op de grond valt. We raden de volgende uitrusting aan:
1 - Een anti-transpiratienet dat voorkomt dat je (zure) transpiratievocht op je fiets valt en hem beschadigt. (ref. 8056757)

2- Een vloermat, die niet enkel de vloer beschermt tegen transpiratievocht, maar ook de stabiliteit verzekert en het lawaai dempt. (ref. 8369937)
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Garantie 2 jaar
ANDERE BEZOEKERS BEKEKEN OOK VOLGENDE ARTIKELEN...
ANDERE BEZOEKERS BEKEKEN OOK VOLGENDE ARTIKELEN...

Niets vergeten ?