Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel

Ergonomisch en comfortabel!

Diving Duiken - Snorkeling - Vrijduiken - Trimvest SCD 500 SUBEA - Duiken
Diving

Omhullend trimvest SCD 500 voor diepzeeduiken SUBEA

SUBEA
Ontworpen voor: ervaren duikers die een omhullend trimvest willen met quick release gewichtzakken. Trimvest ontworpen voor zowel heren als dames. Het zit comfortabel en biedt veel bewegingsvrijheid!
Decathlon
eerst 19999 - %

nu

19999**
Recupel : # /

* Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
19999 %
19999*
Recupel : # /

* * Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
Bekijk de stock van een winkel
Mijn wensen toevoegen
Product al geselecteerd
Ref : 8334039
FOTO'S VAN ONZE KLANTEN
VOORDELEN
Aanpasbaarheid Gepatenteerde V-vormige schouderriemen, geschikt voor mannen en vrouwen.
Draagcomfort Dikke vulling aan rug en schouders.
Gebruiksgemak 4 bevestigingsringen, 2 grote zakken opzij.
Quick release gewichtzakken.
Schuurbestendig Materiaal: Scheurvast ripstop 600D PES
Stof binnenblaas: gelamineerd polyamide
JOUW MENING
TECHNISCHE INFORMATIE
Type trimvest De trimvesten van Subea - Tribord zijn van het "omhullende" type: het volume lucht wordt verdeeld over de hele omhulde oppervlakte van het lichaam, voor een groot drijfvermogen en om gemakkelijker in verticale positie te blijven.
Een uniseks trimvest met gepatenteerde schouderriemen in V-vorm. Door hun exclusieve vorm laten de schouderbanden de armen vrij en zorgen ze toch voor een goed positiebehoud.
De vorm van de schouderriemen voorkomt ook dat de borst wordt platgedrukt, waardoor dit vest zowel voor mannen als voor vrouwen geschikt is.
De gespen van de schouderbanden laten een gemakkelijke en nauwkeurige afstelling toe door hun vorm en afmeting.
Ergonomische accessoires De trekkers van de ontluchters werden naar voren verplaatst (op borsthoogte voor hoge ontluchting en op buikhoogte voor lage ontluchting). Door hun vorm zijn ze ook gemakkelijker vast te pakken. De duiker kan dus beter zijn drijfvermogen regelen.
De openingen van de twee zakken opzij werden lager geplaatst zodat ze gemakkelijker toegankelijk zijn.
Het trimvest Subea SCD 500 heeft twee quick release gewichtzakken, in elke zak kan tot 3 kg.
Dikkere vulling! Voor meer comfort hebben de ontwerpteams van Tribord de rug van het vest Subea SCD 500 voorzien van een extra dikke vulling, voor demping op de plaats waar de duikfles zit.
Die vulling werd ook dikker gemaakt ter hoogte van de schouders voor meer draagcomfort.
Gewicht en drijfvermogen Drijfvermogen
S = 100 N/10 l
M = 130 N/13 l
L = 165 N/16,5 l
XL = 180 N/18 l

Gewicht: 3,88 kg (maat M)
Samenstelling artikel De trimvesten van Subea-Tribord bestaan uit kwalitatieve materialen die werden getest in zeewater en in een zwembad.
Materiaal: Scheurvast ripstop 600D PES.
Stof luchtkamer: PA210 met PU laminering.
Tips voor het regelmatig onderhoud 1/ Spoel zorgvuldig je trimvest in helder water. Vooral de ontluchter en inflator goed spoelen.
2/ Laat het eventueel resterende water uit het trimvest door aan de lage ontluchter te trekken. Laat geen water in de binnenblaas van het vest zitten.
3/ Laat het vest drogen op een kleerhanger, uit de zon.

Controleer zelf elk jaar je trimvest en kijk goed na op eventuele tekenen van slijtage. Blaas (met de mond) de luchtkamer op, wacht 12 uur en controleer of er geen lucht uit is.
Tips voor het opbergen Het is belangrijk dat je al je duikmateriaal opbergt uit de buurt van ozonproducerende bronnen (elektrische motoren, kooktoestellen enz.) en beschermd tegen ultravioletstralen. Als je dat niet doet, kunnen de dichtingen sneller verslijten en je veiligheid of de goede werking van de ademautomaat in het gedrang brengen. Bewaar je uitrusting op een droge plaats, ver van warmte en directe zonnestralen.
Nazicht van trimvesten Je trimvest moet minstens om de twee jaar en vaker indien je vaak duikt, worden gecontroleerd en onderhouden door een erkend Subea-centrum.

Klantenservice:
http://atelier.decathlon.fr/nos-prestations/sports-deau/prestastions-sport-deau
Wat is het merk SUBEA? Tribord Duiksport wordt SUBEA, het Decathlon-merk dat zich toelegt op onderwatersporten (snorkelen, diepzeeduiken, harpoenvissen en vrijduiken). De vermeldingen op al onze duikartikelen zullen geleidelijk aan worden vervangen.
Waarom SUBEA? Omdat: "SUBaquatic Experiences are Amazing"!
Voor meer informatie : www.subea.com
ONZE BELOFTES
Samenstelling
Hoofdstof
100.00% Polyamide
Onderhoudstips Spoel na gebruik met helder water.
Wasinstructies
Niet wassen
Niet bleken
Mag niet in de droogtrommel
Niet strijken
Niet droogreinigen
Voorraadinfo Opbergen uit de buurt van ozonproducerende bronnen (elektrische motoren, kooktoestellen enz.) en beschermen tegen uv-stralen zodat de dichtingen niet worden aangetast en het vest goed blijft werken.
Gebruikslimiet Om te duiken heb je een duikbrevet nodig.
handleiding voor meer informatie Klik hier voor meer informatie
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Alle trimvesten van SUBEA werden ontwikkeld door middel van gebruikstests en praktische tests (statische, dynamische en biomechanische analyse) in samenwerking met DAN Europe*, als deskundige en onafhankelijk consultant. *DAN Europe (Divers Alert Network Europe) is een internationale medische en onderzoeksorganisatie zonder winstoogmerk voor de veiligheid en gezondheid van duikers.
Producttest Onze technische partner: PlanetOcean (een PADI-duikcentrum met 5 sterren) gevestigd in het Water Sports Center by Decathlon in Hendaye - Frankrijk. Het centrum gebruikt het hele jaar door SUBEA-duikmateriaal. De instructeurs werken mee aan de ontwikkeling van het duikmateriaal van SUBEA: vanaf het ontwerp met onze productmanagers, designers en ingenieurs tot de langetermijntesten met de hulp van de duikers van het centrum (zowel beginnende duikers als instructeurs in opleiding).
Garantie Beschikbaarheidsduur van onderdelen die noodzakelijk zijn om het artikel te gebruiken: 2 jaar.