Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel

Compromisloos vermogen.

Diving Duiken - Snorkeling - Vrijduiken - Trekband XPowerfull 19,5 mm gr SEAC -  Vrijduiken - Onderwaterjacht
  • Diving Duiken - Snorkeling - Vrijduiken - Trekband XPowerfull 19,5 mm gr SEAC -  Vrijduiken - Onderwaterjacht
  • Diving Duiken - Snorkeling - Vrijduiken - Trekband XPowerfull 19,5 mm gr SEAC -  Vrijduiken - Onderwaterjacht
Diving

Twee trekbanden XPowerfull voor harpoengeweer, 19,5 mm groen SEAC

SEAC
Ontworpen voor: wie snel, krachtig en erg ver wil schieten bij het harpoenvissen. Twee trekbanden van 19,5 mm diameter, voor een compromisloos vermogen.
Decathlon
eerst 1799 - %

nu

1799**
Recupel : # /

* Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
1799 %
1799*
Recupel : # /

* * Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
Bekijk de stock van een winkel
Mijn wensen toevoegen
Product al geselecteerd
Ref : 8305213
FOTO'S VAN ONZE KLANTEN
VOORDELEN
Precisie Begeleidt de harpoen.
JOUW MENING
TECHNISCHE INFORMATIE
Latex 1/4 (natuurlatex aangevuld met grafiet) Latex is een plantaardige stof die wordt getapt door met een mes inkepingen te maken in bomen zoals de Hevea Brasiliensis. Aan het uiteinde van de inkeping druppelt een colloïdale dispersie van rubber en kleine hoeveelheden andere elementen in een opvangbakje.
Masticeren 2/4 Die ruwe materie wordt bewerkt (de technische term is "masticeren") om hem plastisch te maken zodat hij gemakkelijker te vermengen is met hulpstoffen (roet, silica, kaolien, calciumcarbonaat, pigment, oliën, zwavel enz.) die dienen als versteviger, verdunningsmiddel, plastificeermiddel, kleurmiddel, beschermmiddel, versnellers en vulkaniseermiddel, om uiteindelijk een mengsel te verkrijgen dat over de gewenste eigenschappen beschikt.
Vulkaniseren 3/4 Van dit mengsel worden vervolgens slangen gemaakt: voor de Seac-trekbanden wordt het 'Continuous Dip Process' gebruikt, dat toelaat om een product te verkrijgen met hoogwaardige chemisch/fysische en mechanische kenmerken.
De laatste bewerking is het vulkaniseren: door het product te verwarmen ontstaan er chemische reacties tussen de additieven en het latex, die een netwerk vormen en het product zijn uiteindelijke eigenschappen geven.
X-Powerfull 4/4 De buis wordt elastisch en beter bestand tegen veroudering, chemische en atmosferische stoffen en warmte.
De zwarte oppervlaktelaag van de X-Powerfull trekbanden beschermt de buis tegen uv-stralen, ozon en atmosferische stoffen. Het materiaal wordt dus duurzamer en behoudt de mechanische kenmerken van een kwaliteitsproduct.
ONZE BELOFTES
Samenstelling
Made in
100.0% LATEX
Onderhoudstips Spoel na gebruik met helder water.
Voorraadinfo Bewaren op een droge en donkere plaats.
Gebruikslimiet Laad een harpoengeweer nooit boven water.
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Garantie 2 jaar