Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel

MEER WETEN OVER BASKETBAL Bovenaan de pagina

Het spel, de regels van basketbal

In een club, als ontspanning, met vrienden, met het gezin! Hier kom je meer te weten over basketbal, zodat je de spelregels goed kent en met nog meer plezier kunt spelen.

De posities

Om de spelstrategie en de posities van elke speler beter te begrijpen, vind je hier een verklarende woordenlijst van de posities bij basketbal. Welk soort speler ben jij?

Woordenlijst

Basketbal is een technische sport met eigen termen en uitdrukkingen die je moet kennen. Daarom vind je hier een verklarende woordenlijst.

BASKETBALUITRUSTING Bovenaan de pagina

Hoe kies ik de juiste basketbal?

De bal is een essentieel artikel bij het basketten, of je nu binnen (indoor, in een zaal) of buiten (outdoor) speelt. Wat je niveau ook is, je kunt ermee ...

Hoe kies ik de juiste basketbalschoenen?

Ons assortiment basketbalschoenen dekt alle soorten gebruik: binnen of "indoor" en buiten of "outdoor" (bijv.: asfalt, parket), en ook alle posities (guard, forward, center). Alle zolen ...

Hoe kies ik de juiste basketbalkleding?

Onze basketbalkleding is geschikt voor wie regelmatig tot intensief basketbalt. Al onze basketbalshirts, -shorts en -kousen zijn ademend en licht om zo comfortabel mogelijk te zitten tijdens het spelen.