Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel

meer thermisch comfort

Thermische top heren zwart

Ontworpen voor: watersporters, om de thermische schok te verminderen wanneer ze in water warmer dan 20°C komen. Deze top vermindert de thermische schok wanneer je het water in gaat, tegelijk is je huid beschermd tegen irritaties door het contact met je bodyboard of surfboard.

Helaas, dit artikel is niet meer in voorraad

Ref : 8329477
JOUW MENING
TECHNISCHE INFORMATIE
Vermindering van de thermische schok. Deze top vermindert het afkoelingseffect van de wind wanneer je het water in gaat, maar is niet zo isolerend als een neopreen top.
Gedragen onder een wetsuit zorgt de top voor meer comfort en beschermt tegen irritaties, in het bijzonder aan de hals.
Waterafstotend behandeld De waterafstotende behandeling voorkomt dat de top water opneemt en beperkt het freezing-effect (afkoeling door de wind) en zorgt ervoor dat de top sneller droogt.
De behandeling verdwijnt na 5 of 6 keer wassen in de wasmachine, om dus de levensduur van de behandeling te verlengen, is het beter om de top te spoelen met helder water in plaats van hem met wasmiddel te wassen in de machine.
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Producttest gestandaardiseerde vergelijkende test tussen de blote huid en de top, in een zwembad met een panel van 18 volwassenen. labtests op het materiaal.
Garantie 2 jaar