Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel
TS760

Kampioen van de
weerstand

Weerstand

Demping

Vormbehoud

Artengo FS760

Veelzijdige tennisschoen met klittenband/veters. Robuuste, non-marking sportschoen met rubberzool en verstevigde voorkant. Ideaal voor de actieve dagen van je kinderen!

Bestaat in versie klittenband/veters in de maten 28 tot 34.
Bestaat in de versie veters in de maten 35 tot 39

Klittenband

-

Veters

  • chaussures TS760 bleu scratch
  • chaussures TS760 gris et jaune scratch
  • chaussures TS760 rose clair scratch
  • chaussures TS760 jaune scratch
  • chaussures TS760 rose scratch
  • chaussures TS760 bleu lacets
  • chaussures TS760 gris et jaune lacets
  • chaussures TS760 rose clair lacets
  • chaussures TS760 jaune lacets

Veelzijdige tennisschoen met klittenband/veters. Robuuste, non-marking sportschoen met rubberzool en verstevigde voorkant. Ideaal voor de actieve dagen van je kinderen!

Maten 28 tot 34 in de versie klittenband/veters.
Maten 35 tot 39 in de versie veters.

De TS760 in actie

Technische voordelen

Chaussure en 3d
portrait

Kinderen stellen hun tennisschoenen zwaar op de proef, zowel op de baan als daarbuiten. Onze ontwerpteams hebben daarom vooral op de duurzaamheid gelet bij het ontwikkelen van de Artengo TS760. De zolen zijn van rubber en dus schuurbestendig. Daarbij beschikken ze ook over meerdere verstevigingen aan de tip van de voet, waar schoenen het snelste afslijten. Kinderen zijn bovendien dol op hun trendy stijl en het ruime aanbod aan kleuren. De schoenen gaan lang mee en zijn voordelig, wat de ouders dan weer op prijs stellen. De Artengo TS760 is de kampioen van de duurzaamheid!

David, productchef tennisschoenen junior.

NOOT VAN DE PRODUCTINGENIEUR

Kan je kind bij het passen van nieuwe modellen goed aangeven wat hij of zij voelt? Decathlon en Artengo hebben besloten om zich voor de eerste keer over deze problematiek te buigen, zodat we je kind een schoen kunnen aanbieden die volledig is aangepast aan de voet zonder dat hij pijn doet of ongemakkelijk zit. Het Research and Development-team van Decathlon heeft samen met het ontwikkelingsteam van Artengo meer dan twee jaar, geteld van de allereerste studie tot de verkoop van het product in de winkel, aan deze schoen gewerkt...

dessin 2d et 3d

Conseils

photo conseil

HOE
KIES JE DE JUISTE TENNISSCHOEN VOOR JE KIND?

Je kind staat nooit stil en als er iets is wat bestand moet zijn tegen deze energie op een tennisbaan, dan is het wel de tennisschoen! Maar welke schoen is het meest geschikt voor tennis? Welke zit het meest comfortabel, biedt de meeste steun en gaat het langste mee op de baan? Decathlon staat je bij met advies zodat je die schoen kunt kiezen die perfect bij je kind en zijn of haar tennisstijl past.