Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel

Lange levensduur EN comfortabel!

Racket sports Tennis, tafeltennis, badm... - Tecnifibre Duramix 1.35mm 200m TECNIFIBRE - Materiaal
  • Racket sports Tennis, tafeltennis, badm... - Tecnifibre Duramix 1.35mm 200m TECNIFIBRE - Materiaal
Racket sports

Multifilament polyester tennissnaar Duramix 1.35 mm naturel 200 m TECNIFIBRE

TECNIFIBRE
Ontworpen voor: gevorderde spelers die snaren breken na 10 à 20 speeluren en comfortabele, duurzame snaren zonder spanningsverlies willen. De multifilament polyester besnaring Duramix 1,35 mm van Tecnifibre is stevig dankzij het polyester en biedt beheerste kracht door het polyurethaan met PUHDinside-technologie.
Decathlon
eerst 17990 - %

nu

17990**
Recupel : # /

* Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
17990 %
17990*
Recupel : # /

* * Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
Bekijk de stock van een winkel
Mijn wensen toevoegen
Product al geselecteerd
Ref : 8197552
FOTO'S VAN ONZE KLANTEN
VOORDELEN
Schuurbestendig Heel goed, dikte van 1,35 mm. Stijvere besnaring door toevoeging van polyester.
Effecten Veel gevoel en goede spin.
Vermogen Polyurethaan PU HD Inside-technologie voor een beheerste kracht.
JOUW MENING
TECHNISCHE INFORMATIE
Samenstelling Gemaakt van 50% microfilament polyester voor een optimale spin en 50% microfilament polyamide voor een optimaal comfort.
Welke spanning? Een gematigde spanning (18 kg tot 23 kg) biedt je meer comfort, meer spin en meer power. Maar je zult minder controle en precisie hebben.
Een hoge spanning (> 23 kg) biedt meer precisie en controle. Opgelet echter voor tendinitis. Bovendien heb je minder spin en minder kracht.
Monofilament? Voor monofilament snaren raadt Decathlon een spanning van 19 tot 22 kg aan. Monofilament snaren zijn absoluut af te raden voor kinderen onder de 15 jaar om blessures te voorkomen. Dit type snaren is voorbehouden voor spelers die hun snaren breken in minder dan 10 speeluren, omdat deze snaren heel snel hun spanning verliezen.
Multifilament? Voor multifilament snaren raadt Decathlon een spanning aan van hoogstens 25 kg! Dit soort snaren wordt aanbevolen voor mensen die gevoelig zijn voor tendinitis, voor jongeren en voor mensen die weinig snaren breken. Multifilament snaren behouden heel goed hun spanning.
Wanneer moet je een besnaring vervangen? De prestaties van je racket hangen voor 50% af van je frame en voor 50% van je besnaring! Zorg er dus voor dat je besnaring in topconditie is.
Voor wie veel snaren breekt: vervangen bij breuk.
Voor mensen die nooit of bijna nooit snaren breken, raadt Decathlon aan om elk jaar zo vaak te vervangen als het aantal keer dat je speelt per week. Bijvoorbeeld: Je speelt 1 keer per week, dan vervang je 1 keer per jaar je snaren. Je speelt 3 keer per week, dan vervang je 3 keer per jaar je snaren.
Tip van Decathlon Een soepele besnaring moet je niet aanspannen, dit zal het rendement te veel aantasten. Met een minder strak gespannen besnaring speel je relaxter, zonder forceren en dus met meer power. Door het spelen verslijten snaren, zelfs als ze niet breken. Ze verliezen hun rek en oorspronkelijke eigenschappen. De diameter speelt ook een rol bij het gevoel. Hoe dunner de snaar, hoe meer power en spin. Hoe dikker, hoe sterker en hoe meer kans op blessures!
ONZE BELOFTES
Samenstelling Polyurethaan/polyester.
Voorraadinfo Bewaren bij kamertemperatuur.
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Garantie 1 jaar