2-in-1-tas: schoudertas/rugzak voor laptop.

Accessories Luggage - Tas/rugzak Backenger 20 l NEWFEEL
Accessories Luggage

Tas/rugzak laptop Backenger 20 l By Night NEWFEEL

NEWFEEL
Ontworpen voor: elke dag, om je persoonlijke spullen mee te nemen. Deze tas combineert de voordelen van een schoudertas met het comfort van een rugzak. In één beweging maak je van de schoudertas een rugzak en andersom en je kunt er een laptop (tot 15,4") in kwijt.

Kies de maat

Kies je maat

Decathlon

eerst 19€00 - %

nu 19€00**

Recupel : # /

Bekijk de stock van een winkel

* Van Tot

** * Van 29/01/2017 Tot

* van tot !
** van 29/01/2017 tot !

vanaf en zolang de voorraad strekt

*Artikel in solden aan

vanaf en zolang de voorraad strekt

*Artikel in solden aan

* Prijs vanaf !
** Prijs vanaf 29/01/2017 !

Helaas, dit artikel is niet meer in voorraad

Ref : 8327142
TECHNISCHE INFORMATIE
Hoe kun je de Backenger 20 l afstellen? Om de tas gemakkelijker om te vormen van schoudertas tot rugzak, is het aangeraden om de Backenger zo af te stellen dat de bovenkant van de tas op de heup valt als hij wordt gedragen als schoudertas. Haal het overschot van de draagriem uit de zak en schuif de riem zelf door de gleuf om de Backenger aan te passen aan jouw maat. Steek dan de rest van de draagriem terug in de daarvoor voorziene zak.
Gebruikstips Je gebruikt de Backenger op één en dezelfde dag als schoudertas en als rugzak, denk er dus aan dat je je spullen veilig opbergt in de verschillende compartimenten zodat ze niet kunnen gaan schuiven. Vergeet niet om de tas goed dicht te ritsen voor je vertrekt.
Getest bij effectief gebruik Al onze tassen en koffers worden in de praktijk getest door personen die beantwoorden aan een wandelaarsprofiel, in dezelfde omstandigheden als die waarin ze normaal zouden worden gebruikt. Tijdens onze "gestandaardiseerde gebruikstesten" werkt de productmanager samen met personen die niet verbonden zijn aan Newfeel, om onze artikelen te testen, verder te ontwikkelen en te beoordelen.
Producten getest in het lab In onze Strenfit laboratoria bootsen we extreme gebruiksomstandigheden na om de sterkte van de materialen, naden, assemblages en kunststof onderdelen te testen. Dankzij die tests kunnen wij 2 jaar garantie geven op onze artikelen.
Hoe wordt de inhoud van de tassen en koffers van Newfeel gemeten? De inhoud wordt gemeten volgens een gestandaardiseerde methode: we vullen het hoofdvak en alle vakken en zakken met kleine bolletjes. Vervolgens gieten we die bolletjes over in een bak met schaalverdeling, zodat we de inhoud in liter kunnen aflezen.
Het verhaal van dit product De Backenger combineert het comfort van een rugzak (Backpack) met de stijl van een schoudertas (Messenger). Met deze tas neem je heel gemakkelijk je spullen van elke dag mee, dankzij het innoverende en gepatenteerde rugzak-schoudertasconcept, verkozen tot innovatie van het jaar 2012 tijdens de Oxylane Innovation Awards (innovatiewedstrijd van Oxylane). De vele Strenfit-tests die zijn uitgevoerd op de Backenger maken van deze tas een ware revolutie, speciaal ontworpen voor dagelijks gebruik.
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Garantie 2 jaar