Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel

Voelt zacht aan met verluchte zones onder de armen

Fitness - T-shirt Fitness Energy DOMYOS
Fitness

T-shirt Fitness Energy cardiotraining voor heren rood DOMYOS

DOMYOS
Ontworpen voor: wie weinig tot matig intensief aan fitness doet (cardiotraining). De stof van dit T-shirt is bijzonder zacht en voelt haast aan als katoen! Het rechte model staat iedereen goed! De specifieke verluchtingszones zorgen voor nog meer comfort.
Decathlon
eerst 250 - %

nu

250**
Recupel : # /

* Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
799 %
799*
Recupel : # /

* * Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
Bekijk de stock van een winkel
Mijn wensen toevoegen
Product al geselecteerd
Ref : 8352351
FOTO'S VAN ONZE KLANTEN
VOORDELEN
Zweetafvoer Je blijft droog dankzij de stof die de transpiratie doeltreffend afvoert.
JOUW MENING
TECHNISCHE INFORMATIE
Ontwikkeling van onze kleding voor cardiotraining De volledige kledinglijn voor cardiotraining is ontworpen om je het beste evenwicht te bieden tussen comfort en ademend vermogen. Bij Domyos werken we in team aan onze artikelen, zodat je cardiotrainingssessies een moment van plezier blijven. Zo kun je je kleding vergeten en je concentreren op je oefeningen. Onze modellen worden getest in gebruik en wij passen ze regelmatig aan op basis van opmerkingen van onze klanten.
Onze artikeltests Al onze artikelen zijn ontworpen met stoffen die we testen op de afvoer van transpiratie. In ons lab voor onderzoek en ontwikkeling testen onze wetenschappers alle materialen om te weten hoe ze reageren in een reële situatie, zodat je zo veel mogelijk comfort hebt tijdens je sessies.
Wist je dit? Wil je gewicht verliezen, dan is het veeleer aanbevolen om lang (> 50 min.) en matig intensief te sporten (ongeveer 70 % van je maximale hartslag), dan om kort maar heel krachtig te trainen. Zo spreek je meer vetten dan suikers aan in je lichaam. Bovendien zal je training vlotter verlopen, zal je meer plezier beleven en krijg je zin om te sporten!
ONZE BELOFTES
Samenstelling
Inzetstuk
82.00% Polyamide, 18.00% Elastaan
Hoofdstof
82.00% Polyester, 18.00% Elastaan
Onderhoudstips De eerste keer apart wassen. Voor eerste gebruik wassen.
Wasinstructies
Machinewas - 40° max - normaal
Niet bleken
Mag niet in de droogtrommel
Strijken - Maximum temperatuur 110°C - Geen stoom
Niet droogreinigen
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Producttest Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests, om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat het kledingstuk aan al onze kwaliteitseisen voldoet.
Garantie 2 jaar