Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel

Vizier met dubbele antifoglens.

Wintersports Wintersporten - Stream 550 S2 wit. WED'ZE - Bescherming en Accessoires
Wintersports

Ski-snowboardhelm Stream 550 S2 wit. WED'ZE

WED'ZE
Ontworpen voor: skiërs en snowboarders op zoek naar een goed bedekkende helm, die ook de ogen beschermt. De helm met vizier beschermt je hoofd en ogen. Het vizier bestaat uit een dubbele uv- en condenswerende lens, voor alle weer (categorie S2). Deze helm is ook geschikt voor brildragers.

Kleuren : WIT

Decathlon
eerst 9999 - %

nu

9999**
Recupel : # /

* Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
9999 %
9999*
Recupel : # /

* * Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
Bekijk de stock van een winkel
Mijn wensen toevoegen
Product al geselecteerd
Ref : 8343807
FOTO'S VAN ONZE KLANTEN
VOORDELEN
Positiebehoud product Elastisch gedeelte aan het achterhoofd. Stijve oorpads + nekomrander.
Ventilatie 12 verluchtingsgaten voor een goede verluchting en vochtafvoer.
Lichtheid Zwaarder dan gemiddeld voor onze helmen. 750 g in maat L.
Bescherming tegen schokken Conform de norm 1077-A. Stijve oorpads. Buitenschaal in ABS = sterk.
Onderhoudsgemak De voering is uitneembaar en machinewasbaar op 30°C.
Warmte Voering met omslag die werkt als een "koudebarrière" (voorhoofd). Dikke voering.
Zonnebescherming Dubbele, uv-werende antifoglens voor variabel weer (categorie S2).
Veelzijdig Vizier voor bewolkt weer (S1) online verkrijgbaar.
JOUW MENING
TECHNISCHE INFORMATIE
Easy Fit Dankzij het Easy Fit-systeem kun je de skihelm aan je hoofd aanpassen door middel van een plaatje achteraan dat door elastieken wordt vastgehouden. Door dit systeem met instelgeheugen kun je de helm precies aan je hoofd aanpassen.
Full Earpad De Full Earpad is een oorpad die beter blijft zitten en warmer is aan de oren, voor meer comfort wanneer je de helm op hebt. De 2 oorpads zijn gemaakt in één stuk stof zodat ze ook de nek warm houden.
Air Cooling Het Air Cooling-systeem geleidt de luchtstroom zodat warmte en vocht naar buiten worden afgevoerd. Dankzij de 12 verluchtingszones is deze helm altijd heerlijk comfortabel.
Hard Shell Construction Een helm in hard shell construction is sterker en robuuster. Die constructie omvat een injectiegegoten buitenschaal uit ABS die bestand is tegen hevige schokken. De buitenschaal is duurzaam en zeer goed bestand tegen deuken en schokken. De binnenschaal in EPS dempt de schokken. We raden aan om je helm uiterlijk na 5 jaar te vervangen als hij tegen dan geen stevige schok heeft moeten opvangen.
Compatibiliteit met bril op sterkte Wintersport moet voor iedereen toegankelijk zijn, dus ook voor wie een bril draagt. Daarom heeft Wed'ze een helm met vizier, handiger dan het systeem waarbij je een skibril over je gewone bril draagt ("over the glasses" of OTG). Afhankelijk van de grootte van de bril blijven bepaalde modellen niet compatibel. Ga naar een Decathlon-winkel om de helm te passen met je bril op.
Cold Barrier De Cold Barrier is een echte thermische barrière: wanneer je de rand van de muts omvouwt en over je voorhoofd trekt, ben je goed beschermd tegen de kou.
Uitneembaar textiel Het voordeel van een uitneembare voering is dat je ze kunt wassen. De voering van deze skihelm is uitneembaar en mag in de wasmachine op 30°C.
Vizier type S2 Het vizier beschermt 100% tegen uv-stralen. De kleur is geschikt voor elk soort weer, het vizier laat slechts tussen 40 % en 22 % van het licht door. In polycarbonaat, dat bijzonder goed bestand is tegen schokken. Dit materiaal is echter wel krasgevoelig: we raden dus aan het vizier te beschermen door de helm na elk gebruik in een hoes te stoppen.
Norm EN 1077 De EN 1077-norm is een Europese norm die van toepassing is op alle skihelmen die worden gebruikt als hoofdbescherming bij alpineskiën of snowboarden. Voor die norm worden proeven uitgevoerd op het vermogen om schokken te absorberen en bestand te zijn tegen doorboring.
Klantendienst Een aantal onderdelen van de helm Stream 550 S2 kunnen worden besteld bij de klantendienst, via het atelier van onze winkels. Zijn beschikbaar: het originele vizier type S3 en een set schroeven om het vizier te bevestigen (schroeven en afstandhouders).
ANDERE BEZOEKERS BEKEKEN OOK VOLGENDE ARTIKELEN...

Niets vergeten ?

ONZE BELOFTES
Samenstelling
Binnenkant - basismateriaal
100.00% geëxpandeerd polystyreen
Stof op rug
30.00% Polyurethaan, 70.00% Acrylonitril butadieen styreen
Onderhoudstips Maak je bril schoon met een aangepast accessoire: microvezeldoekje of speciale reinigingsspray voor brillen (assortiment accessoires van ORAO)..
Voorraadinfo Laat de helm goed drogen voordat je hem opbergt in de hoes van Wed'ze. Vervoer de helm altijd in zijn hoes om krassen op de lens te vermijden.
Gebruikslimiet Elke helm die een schok heeft opgevangen, moet worden vervangen.
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Al onze helmen zijn goedgekeurd door een erkend extern lab.
Producttest Alle artikelen van Wed'ze werden getest in de reële gebruiksomstandigheden waar ze voor ontworpen zijn: in de sneeuw, in de kou en in alle omstandigheden die zich kunnen voordoen bij het skiën. Daarbij gaan onze productontwikkelaars, productmanagers, ingeniers en modelers na of het product wel geschikt is voor het geplande gebruik.
Garantie 2 jaar