Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel

Stijve oorbeschermingen vr een betere bescherming.

Wintersports Wintersporten - STREAM 500  WIT 17 WED'ZE - Bescherming en Accessoires
Wintersports

SKI- EN SNOWBOARDHELM VOLWASSENE STREAM 500 WIT WED'ZE

WED'ZE
Ontworpen voor: skiërs en snowboarders die op zoek zijn naar een omsluitende helm met harde oorbeschermingen. Dankzij de stijve oorbeschermingen en het verstelbare systeem van de hoofdomtrek biedt deze helm een erg goede steun, een goede bescherming en is hij lekker warm.

Kleuren : WIT

Decathlon
eerst 4999 - %

nu

4999**
Recupel : # /

* Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
4999 %
4999*
Recupel : # /

* * Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
Mijn wensen toevoegen
Product al geselecteerd
Ref : 8374294
FOTO'S VAN ONZE KLANTEN
VOORDELEN
Positiebehoud product Verstelbaar systeem van de hoofdomtrek + harde oorbeschermingen.
Ventilatie 8 gaten om te verluchten en vocht af te voeren.
Lichtheid Iets zwaarder dan onze gemiddelde helmen. 590 g in maat L.
Bescherming tegen schokken Conform de norm EN 1077-B. Stijve oorbeschermingen. ABS buitenschaal = stevig
Onderhoudsgemak Stof binnenin de helm machinewasbaar op 30°.
Warmte Binnenmuts, met omslag (voorhoofd). Dikke voering.
Compatibilité Les casques et masques Wed'ze sont conçus pour former un ensemble intégré.
JOUW MENING
TECHNISCHE INFORMATIE
AIR COOLING Het Air Cooling System is een luchtgeleidingssysteem waarmee de warmte en vochtigheid uit je helm kan ontsnappen. Dankzij de 6, 10 of 12 verluchtingszones kun je met deze helm altijd rekenen op thermisch comfort.
Cold Barrier De "COLD BARRIER" is een echte thermische barrière en beschermt je voorhoofd, met omgeslagen muts, tegen de koude.
PERSONALISATIE Je kunt de helm FEEL personaliseren met de gemakkelijk aan te brengen STICKER, met respect voor de norm die van toepassing is op de helm.
Afneembare stoffen De binnenmuts van de skihelm is uitneembaar en machinewasbaar op 30°.
Samenstelling helm De buitenschaal in ABS en de binnenschaal in EPS maken de helm extra bestand tegen schokken. Het wordt aangeraden om de helm, als hij geen grote schokken heeft moeten opvangen, na maximaal 5 jaar te vervangen.
NORM 1077 De EN 1077-norm is een Europese norm die van toepassing is op alle skihelmen die worden gebruikt als hoofdbescherming tijdens alpineskiën of snowboarden. Voor deze norm is de rugbescherming getest op het vermogen om schokken te absorberen en bestand te zijn tegen binnendringend vocht.
Norme EN 1077 La norme EN 1077 est une norme européenne applicable aux casques utilisés pour la protection crânienne pendant la pratique du ski alpin ou du snowboard. Cette norme se caractérise par des essais sur la capacité d'absorption aux chocs et la résistance à la pénétration.
KENMERKEN
Maten
Bestaat in 53-56 en 56-59
Vizier
Neen
ONZE BELOFTES
Voorraadinfo Niet bewaren op een vochtige plaats, in de buurt van een warmtebron of in de zon. De helm bij voorkeur, goed droog, opbergen in een stoffen zak van het type Hoes Wed'ze verkrijgbaar in onze winkels.
Gebruikslimiet Elke helm die een schok heeft ondergaan, moet worden vervangen.
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Het erkende laboratorium
Producttest Alle artikelen van Wed'ze werden getest in de reële gebruiksomstandigheden waar ze voor ontworpen zijn ... Bij sneeuwval, in de kou, in alle omstandigheden die zich kunnen voordoen bij het skiën of snowboarden. De ontwerpteams, productmanagers, ingenieurs en modelontwerpers gaan na of het programma waarvoor het artikel werd ontwikkeld ook perfect overeenstemt met het gebruik op het terrein.
Garantie 2 jaar