Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel

Stijve oorbeschermingen vr een betere bescherming.

Wintersports Wintersporten - STREAM 500 KIND ZWART 15 WED'ZE - Bescherming en Accessoires
Wintersports

SKI- EN SNOWBOARDHELM KIND STREAM 500 ZWART WED'ZE

WED'ZE
Ontworpen voor: skiërs en snowboarders die op zoek zijn naar een omsluitende helm met harde oorbeschermingen. Dankzij de stijve oorbeschermingen en het verstelbare systeem van de hoofdomtrek biedt deze helm een erg goede steun, een goede bescherming en is hij lekker warm.

Kleuren : ZWART

Decathlon
eerst 1399 - %

nu

1399**
Recupel : # /

* Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
3999 %
3999*
Recupel : # /

* * Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
Bekijk de stock van een winkel
Mijn wensen toevoegen
Product al geselecteerd
Ref : 8344053
FOTO'S VAN ONZE KLANTEN
VOORDELEN
Positiebehoud product Met draaiknop om de hoofdomtrek aan te passen en stijve oorbeschermers.
Ventilatie 8 gaten om te verluchten en vocht af te voeren.
Lichtheid Zwaarder dan gemiddeld voor onze helmen. 500 g in maat S.
Bescherming tegen schokken Norm 1077-B. Stijve oorpads. Sterke ABS buitenschaal.
Onderhoudsgemak De voering is uitneembaar en machinewasbaar op 30°C.
Warmte Binnenhelm met omslag tegen de kou (voorhoofd). Dikke voering.
Compatibiliteit De skihelmen en -brillen van Wed'ze zijn zo ontworpen dat ze één geheel vormen.
JOUW MENING
TECHNISCHE INFORMATIE
Turnring System De turnring is een essentieel element om ervoor te zorgen dat je helm goed op je hoofd blijft zitten. Dankzij dit draaiwieltje kun je de helm op elk moment heel eenvoudig en nauwkeurig afstellen, zelfs met je skihandschoenen aan. Zo ben je zeker van een heerlijk comfort en een maximale veiligheid. Draai het wieltje naar rechts om aan te spannen en naar links om losser te zetten.
Full Earpad De Full Earpad is een oorpad die beter blijft zitten en warmer is aan de oren, voor meer comfort wanneer je de helm op hebt. De 2 oorpads zijn gemaakt in één stuk stof zodat ze ook de nek warm houden. Het draaiwieltje voor de hoofdomtrek is in dit geval geïntegreerd in de nekwarmer.
Venting System Het Venting System verbetert de warmteregulering in je helm en vermindert condensvorming in je skibril. Het systeem geleidt de lucht om warmte en vocht af te voeren en houdt hierbij rekening met het hele systeem skihelm-skibril.
Hard Shell Construction Een helm in hard shell construction is sterker en robuuster. Die constructie omvat een injectiegegoten buitenschaal uit ABS die bestand is tegen hevige schokken. De buitenschaal is duurzaam en zeer goed bestand tegen deuken en schokken. De binnenschaal in EPS dempt de schokken. We raden aan om je helm uiterlijk na 5 jaar te vervangen als hij tegen dan geen stevige schok heeft moeten opvangen.
Cold Barrier De Cold Barrier is een echt pluspunt voor meer warmte. Tijdens het skiën of snowboarden kun je het erg koud krijgen aan je voorhoofd. Dit komt door een te grote vrije ruimte tussen de bovenkant van je skibril en je skihelm. De voering (of het comfortschuim) heeft een rand die je kunt omvouwen over je voorhoofd om je tegen de kou te beschermen. Deze omslag vormt dan immers een thermische barrière tussen je helm en je bril.
Uitneembaar textiel Het voordeel van een uitneembare voering is dat je die kunt wassen. De voering van deze skihelm is uitneembaar en mag in de wasmachine op 30°C.
Norm EN 1077 De EN 1077-norm is een Europese norm die van toepassing is op alle skihelmen die worden gebruikt als hoofdbescherming bij alpineskiën of snowboarden. In het kader van deze norm worden proeven uitgevoerd op het vermogen om schokken te absorberen en op de weerstand tegen doorboring.
KENMERKEN
Maten
Verkrijgbaar in 48-52 en 53-56.
Vizier
Neen
ANDERE BEZOEKERS BEKEKEN OOK VOLGENDE ARTIKELEN...

Niets vergeten ?

ONZE BELOFTES
Samenstelling
Buitenkant - basismateriaal
100.00% Acrylonitril butadieen styreen
Binnenkant - basismateriaal
100.00% geëxpandeerd polystyreen
Voorraadinfo Niet bewaren op een vochtige plaats, in de buurt van een warmtebron of in de zon. De helm bij voorkeur, goed droog, opbergen in een stoffen zak van het type Hoes Wed'ze verkrijgbaar in onze winkels.
Gebruikslimiet Elke helm die een schok heeft ondergaan, moet worden vervangen.
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Het erkende laboratorium
Producttest Alle artikelen van Wed'ze werden getest in de reële gebruiksomstandigheden waar ze voor ontworpen zijn ... Bij sneeuwval, in de kou, in alle omstandigheden die zich kunnen voordoen bij het skiën of snowboarden. De ontwerpteams, productmanagers, ingenieurs en modelontwerpers gaan na of het programma waarvoor het artikel werd ontwikkeld ook perfect overeenstemt met het gebruik op het terrein.
Garantie 2 jaar