Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel

Maak het je makkelijk in de stad! Meer comfort!

Rollers Step, Skate, Skeeler - Step Town 9 EF titanium 15 OXELO - Steps
Rollers

Step Town 9 EF voor volwassenen titanium 15 OXELO

OXELO
Ontworpen voor: intensieve verplaatsingen in de stad, over gemiddelde afstanden. Lichaamslengte: van 1,45 m tot 1,95 m. Max. gewicht: 100 kg. Maak het jezelf gemakkelijk met de EASYFOLD! Meer comfort! Verplaats je ELKE DAG heel eenvoudig 3 keer sneller en 3 keer verder dan te voet, met een MAXIMUM AAN COMFORT.

Kleuren : DONKERGRIJS

Decathlon
eerst 13999 - %

nu

13999**
Recupel : # /

* Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
13999 %
13999*
Recupel : # /

* * Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
Bekijk de stock van een winkel
Mijn wensen toevoegen
Product al geselecteerd
Ref : 8240435
HET WINNENDE PACK
FOTO'S VAN ONZE KLANTEN
VOORDELEN
Gebruiksgemak Open/dicht in 1 seconde dankzij het "Easyfold"-concept voor intensief gebruik.
Transportgemak Je hoeft hem niet meer te dragen! Moeiteloos te vervoeren als een trolley.
Remcontrole Dankzij de tweede rem op het stuur, zoals bij een fiets!
Schokdemping Dankzij de voorvering om de trillingen van de weg op te vangen
Instelbaar Stuur nauwkeurig in te stellen op elke gewenste hoogte (voor 1m45 tot 1m95).
Inbraakwering Diefstalbeveiliging met hangslot (niet meegeleverd) ingewerkt in het design.
Laat geen sporen na Dankzij het spatbord voor- en achteraan.
Onderhoudsgemak Repareer en onderhoud je step met onderdelen van onze klantenservice.
JOUW MENING
TECHNISCHE INFORMATIE
Gelden er bijzondere veiligheidsinstructies om de Town 9-step te gebruiken? Je draagt best altijd bescherming (een helm, kniebeschermers, elleboogbeschermers) als je met een step rijdt.
De meeste ernstige ongevallen gebeuren in de eerste maand van gebruik: neem dus de tijd om eerst even de kneepjes van het steppen onder de knie te krijgen, zodat je je snelheid leert beheersen en probleemloos kunt remmen in noodsituaties en in alle weersomstandigheden (vooral dan op een natte ondergrond).
Hoe de step open- en opklappen? Zonder handen en in 1 seconde! Wil je weten hoe? Ga voor je step staan, met de treeplank goed recht voor je en duw op het pedaal: ziezo, je Town 9 is sneller open dan de tijd die je nodig had om deze instructies te lezen.
Is de step Oxelo Town 9 geschikt voor lange afstanden in de stad (meer dan 5 km)? Ja!
Een rubbergrip op de treeplank en ergonomische en supercomfortabele grepen met handpalmsteun verhogen je comfort en dempen de trillingen in de weg.
De volwassenenstep Town 9 is trouwens voorzien van een bel, zodat je kan laten horen dat je eraan komt. En met het inspringende stuur beheers je beter je traject.
Wat is het rolvermogen van de Oxelo Town 9? We hebben deze step uitgerust met grote wielen van 200 mm, gemaakt uit een heel veerkrachtig PU-gom, zodat ze bij elke verplaatsing top presteert: met grotere wielen kom je gemakkelijker op gang en moet je je dus minder inspannen.
De ABEC 7-lagers verhogen het rolvermogen van de wielen. Zo zet je vlotter af en ben je minder snel vermoeid.
Wat weegt de Town 9? 6,4 kg en gemakkelijk mee te rollen dankzij het trolleysysteem. Zo kan je je opgeklapte step als een reiskoffer achter je aan rollen.
Hoeveel gewicht kan de step Town 9 maximaal dragen? 100 kg.
Welke veiligheidsregels gelden er als je de step Town 9 gebruikt? We raden je aan om voor en na elke rit de staat van je step te controleren, om te checken op abnormale speling, scheurtjes of scherpe randjes.
Wat doe je bij speling in je stuur? Door het reliëf van de baan en de opeenvolging van schokken en andere trillingen is het perfect mogelijk dat sommige delen loskomen.
Je kan ze terug laten aanschroeven in onze Decathlon-ateliers, of alles zelf weer vastzetten met de bijgeleverde inbussleutels (die passen op alle onderdelen van de step).
Hoe worden onze producten getest Al onze steps worden getest in het lab. Dankzij die tests kunnen we onze steps in overeenstemming brengen met de geldende Europese normen, en ze ook testen op slijtage (zo klapt een machine de step 10.000 keer open en weer op, om de duurzaamheid van het vouwmechanisme na te gaan).
Die tests worden aangevuld met tests in gebruik, sommige gemeten, andere op basis van de indrukken van testers, die onze producten tot het uiterste drijven. Het resultaat: een getest en beproefd product.
Hoe je step onderhouden? Wielen en lagers zijn onderdelen die slijten. Vergeet dus niet ze te controleren en te vervangen indien nodig. Je kunt je step repareren en langer laten meegaan dankzij een heel assortiment met reserveonderdelen, te bestellen bij het Atelier van je Decathlon-winkel.
ONZE BELOFTES
Samenstelling
ILS wielen
45.00% Polyurethaan, 55.00% Polypropyleen
Kader
20.00% Staal, 05.00% Polypropyleen, 75.00% Aluminium 6061
Onderhoudstips Controleer voor en na elk gebruik je step op abnormale speling, scheuren of scherpe randen. Wielen en lagers zijn onderdelen die slijten. Vergeet dus niet ze te controleren en te vervangen indien nodig. Je kunt je step repareren en langer gebruiken met de reserveonderdelen, te bestellen bij het atelier van je Decathlon-winkel. Bekijk al onze filmpjes over het onderhoud van je step Town op: youtube.com/oxelo.
Voorraadinfo Opbergen op een droge plaats en uit de zon.
Gebruikslimiet Niet geschikt voor stunts en sprongen.
Max. 100 kg.
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Producttest Deze step voldoet aan de eisen van de Europese norm voor sportsteps EN14619.
Garantie 2 jaar, behalve op slijtageonderdelen (wielen, lagers, grip, handgrepen, remmen).
KENMERKEN
Gewicht
5,4 kg
Vering
ja
Afstand
2 tot 5 km