Een 2-in-1 stepbankje!

Step comfort

Ontworpen voor: regelmatige steptraining of krachttraining (van het type bodypump) thuis. Een 2-in-1 stepper voor een volledige en gevarieerde training om je hele lichaam strakker te maken. Compatibel met de Comfort elastieken (apart verkocht).

Helaas, dit artikel is niet meer in voorraad

Ref : 8310672
TECHNISCHE INFORMATIE
Steppen op muziek Dit is een pittige training waarbij je op en af een stepbankje stapt op de maat van muziek en volgens een bepaalde choreografie. Deze activiteit is geschikt: om in vorm te blijven, gewicht te verliezen, aan je figuur te werken of ook je concentratie en lichaamscoördinatie te verbeteren.
Krachttraining (bodypump) De Comfort-step is een 2-in-1 stepbankje! Je kan er alle oefeningen voor steppen op muziek mee uitvoeren, maar het is ook geschikt voor bodypump of om het bovenlichaam te trainen doordat je elastieken (apart verkocht) kunt bevestigen aan de daartoe voorziene haken. In de opbergruimten aan de zijkanten kan je je sleutels, een handdoek en fles water kwijt om veilig te trainen!
Welke lichaamsdelen worden aan het werk gezet? Bij het steppen zet je je hele lichaam aan het werk: de onderste ledematen (bilspieren, hamstrings, quadriceps), het midden van je lichaam (buikspieren) en de bovenste ledematen (schouders, armen). Je verstevigt je spiermassa gelijkmatig en verbetert je conditie en hart- en bloedvatensysteem.
Energieverbruik Het is een ideale manier om je uit te leven. Tijdens één uur training verbrand je maar liefst 500 calorieën!
Bekijk de gratis filmpjes om je product optimaal te gebruiken. Op Domyos.com vind je filmpjes met oefeningen die worden uitgevoerd en uitgelegd in samenwerking met de coaches van onze fitnesscentra Domyos Club.
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Garantie 2 jaar