Kap met doorzichtige randen, onderaan aantrekbaar.

Bicycles Fietsen - Stadsponcho 900 grijs/zwart B'TWIN - Stadsfiets uitrusting
Bicycles

Stadsponcho 900 volwassenen grijs/zwart B'TWIN

B'TWIN
Ontworpen voor: fietsers die zich in de stad willen beschermen tegen lichte regen en goed zichtbaar willen zijn in het verkeer. Waterdichte regencape voor volwassenen. Ruim model met mouwen. Kap met doorzichte randen. Aantrekkoordje. Dijsluiting. Zichtbaar overdag/'s nachts. Samendrukbaar zakje.

Kleuren : ZWART / WIT

Kies de maat en de kleur van je artikel.

Kies je maat

Decathlon

eerst 24€99 - %

nu 24€99**

Recupel : # /

Bekijk de stock van een winkel

* Van Tot

** * Van Tot

* van tot !
** van tot !

vanaf en zolang de voorraad strekt

*Artikel in solden aan

vanaf en zolang de voorraad strekt

*Artikel in solden aan

* Prijs vanaf !
** Prijs vanaf !

Helaas, dit artikel is niet meer in voorraad

Ontdek gelijkaardige artikelen
Ref : 8343327
TECHNISCHE INFORMATIE
Wat is 'Ripstop'-stof? Ripstop-stof is een verstevigde kunststof. Ripstop beperkt slijtage, maakt je product waterdicht en beschermt tegen vlekken.
Waterdichtheid van de stof We meten in hoeverre de stof bestand is tegen de waterdruk, uitgedrukt in mm waterkolom (test gebaseerd op de ISO-norm 811).
Hoe hoger de drukwaarde, hoe beter de stof waterdicht is.
Een stof met een waterdichtheid van 2000 mm is dus bestand tegen de waterdruk van 2000 mm water (wat ongeveer overeenkomt met een regenbui van 2 uur).
Compatibiliteit Met voorziening voor de Vioo Clip, een ledlampje dat je overal op klikt en weer afneemt in één beweging.
Dankzij de rode of witte verlichting, naar keuze continu brandend of knipperend, ben je met de Vioo Clip goed zichtbaar tot op 110 meter.
Gaat 9 uur mee in knipperstand en 4,5 uur bij continu branden. Gemakkelijk herlaadbaar met het USB-kabeltje (bijgeleverd bij je Vioo Clip).
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Ons team van ontwerpers heeft zijn thuisbasis in het Franse Rijsel, in het hartje van de stad, waar het weer 's ochtends en 's avonds sterk kan verschillen. Het hele jaar door bedenken en ontwikkelen we nieuwe, slimme producten om het leven van alle fietsers aangenamer te maken. Om die belofte waar te maken, worden al onze producten voor ze in de rekken liggen uitvoerig getest in gebruik, door onze klanten, in reële situaties die elke fietser kan tegenkomen.
Producttest 100% waterdichte naden, getest in het lab. De zichtbaarheid van elk product uit ons gamma wordt getest en goedgekeurd door de laboratoria van Oxylane Research en door externe experts en laboratoria.
Garantie 2 jaar
ANDERE BEZOEKERS BEKEKEN OOK VOLGENDE ARTIKELEN...