Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel

Handig schouderzakje, handschoenriempjes.

Sailing Zeilen - Zwaardboot - Windsurf - Spraytop S500 kinderen geel TRIBORD - Zwaardboot, Catamaran
Sailing

Spraytop S500 zwaardboot/catamaran, voor kinderen, geel TRIBORD

TRIBORD
Ontworpen voor: regelmatig en licht zeilen op zwaardboten en catamarans bij fris en koud weer. Deze wind- en waterdichte jekker beschermt doeltreffend tegen de weerselementen en hindert je bewegingen niet tijdens het zeilen. Met handig schouderzakje en handschoenriempjes!
Decathlon
eerst 2499 - %

nu

2499**
Recupel : # /

* Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
2499 %
2499*
Recupel : # /

* * Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
Bekijk de stock van een winkel
Mijn wensen toevoegen
Product al geselecteerd
Ref : 8383862
HET WINNENDE PACK
FOTO'S VAN ONZE KLANTEN
VOORDELEN
Winddicht De stof houdt wind met snelheden tot 50 km/u tegen (kracht 6/7).
Waterdichtheid De stof is bestand tegen 3 uur lang aanhoudende regen. 100% waterdichte naden.
Bewegingsvrijheid Ruime snit, verstelbaar met klittenband aan het bekken, de nek en de polsen.
Ademend vermogen De ademende stof beperkt condensvorming (RET-index = 12).
Droogtijd Sneldrogende, waterafstotende stoffen (het water glijdt van de stof).
zakken 1 ritszakje op de schouders, met afvoergaatjes (geschikt voor een harpsleutel).
Bestand tegen zout water De stoffen en accessoires zijn bestand tegen zout water.
Gebruiksgemak Maat: binnenin aangegeven, zichtbaar met de kraag open of omgeplooid.
JOUW MENING
TECHNISCHE INFORMATIE
De waterdichtheid van de zeiljekker S500 van Tribord: Deze windjekker werd getest in het lab onder een regendouche met 100 liter water/m²/uur en dat 3 uur lang, om een stevige, aanhoudende regenbui te simuleren.

Deze test toonde aan dat er geen water insijpelt langs de naden of door de stof. Dankzij de verstelmogelijkheid aan de kraag, het bekken en de polsen loopt er geen water binnen als je gewoon stilstaat, en is de waterinsijpeling minimaal tijdens inspanningen.
Verstelmogelijkheid van de zeiljekker S500 van Tribord: Sluiting aan de hals Dankzij de soepele materialen kan je de kraag in 2 bewegingen afstellen:
* eerst sluit je de halve rits, zodat de 'balgstof' binnenin een waterdichte barrière vormt (we raden aan om de stof te vouwen volgens de vorm van je nek om plooien te vermijden);
* vervolgens sluit je de gladde buitenstof af met de klittenbandsluiting.
Verstelmogelijkheid van de zeiljekker S500 van Tribord: De boord onderaan en de polsen Voor een betere waterdichtheid, winddichtheid en bewegingsvrijheid:
* aan het middel zit een soepele riem in neopreen, die je kunt verstellen met de 2 klittenbandstraps rechts en links van het bekken
* de polsen zijn gemaakt uit een soepel, glad en waterdicht materiaal en hebben een klittenbandsluiting (de dunne stof sluit goed aan, ook op dunne polsen).
De zeiljekker S500 van Tribord is voorzien van handige handschoenriempjes: Aan weerszijden van de neopreenboord zijn 2 kleine, stoffen riempjes opgestikt.
Daar kan je je (vingerloze) handschoenen aan bevestigen (met de klittenband van de handschoenen), zodat ze niet hinderen voor of na het zeilen.
Het schouderzakje van de zeiljekker S500 van Tribord: De grootte van het schouderzakje is zo ontworpen dat het niet te groot of te zwaar is, en dus ook je bewegingen niet kan hinderen.

Het is ontworpen voor en getest met een harspleutel van standaardafmetingen, een stuk touw en twee graanrepen. De inhoud van het zakje blijft goed zitten en is altijd makkelijk bereikbaar.
ONZE BELOFTES
Samenstelling
Hoofdstof
100.00% Neopreen
Onderhoudstips De eerste keer apart wassen.
Wasinstructies
Machinewas - 30° max - normaal
Niet bleken
Mag niet in de droogtrommel
Niet strijken
Niet droogreinigen
Voorraadinfo Goed laten drogen en dan opgevouwen of op een kleerhanger bewaren. Na gebruik goed afspoelen om schadelijke zoutsporen te verwijderen. Niet rechtstreeks op een warmtebron (radiator) laten drogen.
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Producttest Getest en ontwikkeld door onze ontwerpteams in het Franse Hendaye. Getest op training en tijdens regatta's door de zeilers van 47° Nautik (een zeilbasis in de golf van Morbihan, in het Franse Vannes-en-Bretagne), tijdens het seizoen 2016.
Garantie 2 jaar