Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel

De allerstevigste!

Racket sports Tennis, tafeltennis, badm... - Spoel Babolat Pro Hurric 1,25 BABOLAT - Materiaal
  • Racket sports Tennis, tafeltennis, badm... - Spoel Babolat Pro Hurric 1,25 BABOLAT - Materiaal
Racket sports

Monofilament tennissnaar Pro Hurricane Tour 1,25 mm 200 m BABOLAT

BABOLAT
Ontworpen voor: ervaren spelers die hun besnaring binnen de 10 uur breken en op zoek zijn naar duurzame snaren met veel spinvermogen. De Babolat Pro Hurricane Tour monofilamentbesnaring van 1,25 mm is ideaal voor spelers op zoek naar duurzame snaren!
Gebruikerscijfer
Decathlon
eerst 8999 - %

nu

8999**
Recupel : # /

* Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
8999 %
8999*
Recupel : # /

* * Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
Bekijk de stock van een winkel
Mijn wensen toevoegen
Product al geselecteerd
Ref : 8197518
FOTO'S VAN ONZE KLANTEN
VOORDELEN
Sterk Heel sterk, zelfs voor echte snarenslijters. Opgelet voor de armen!
Effecten Uitstekende spin dankzij de vijfhoekige doorsnede.
Vermogen Gemiddelde kracht door het harde polyester.
JOUW MENING
TECHNISCHE INFORMATIE
Welke spanning? Een matige snarenspanning (18 tot 23 kg) geeft meer comfort, spin en kracht. Je boet dan wel in op controle en precisie.
Een hoge snarenspanning (> 23 kg) zorgt voor een nauwkeurig racket, met veel controle. Het risico op peesontstekingen is dan wel groter. En het spinvermogen en de power van je besnaring worden er ook wat minder op.
Polyester/monofilament? Voor monofilament besnaring raadt Decathlon een spanning tussen de 19 kg en 22 kg aan. Monofilament snaren zijn absoluut af te raden voor kinderen onder de 15 jaar om blessures te voorkomen. Dit type snaren is voorbehouden voor spelers die hun snaren breken in minder dan 10 speeluren, omdat deze snaren heel snel hun spanning verliezen.
Multifilament? Voor multifilamentbesnaringen is een spanning van 25 kg echt wel het maximum. Dit soort besnaringen is bedoeld voor mensen die snel last hebben van peesontstekingen, voor jongeren en voor mensen die hun snaren niet snel verslijten. Multifilamentsnaren zijn enorm spanningsvast.
Wanneer je snaren vervangen? De prestaties van je racket hangen voor 50% af van het frame en voor 50% van de besnaring! Je houdt je snaren dus best in topvorm.
Voor snarenslijters: de snaren vervangen zodra ze breken.
Voor tennissers die hun besnaring raar of zelden breken, raadt Decathlon aan om ze te vervangen in functie van hoe vaak ze spelen. Bijvoorbeeld: Speel je 1 keer per week, dan vervang je je besnaring 1 keer per jaar. Speel je 3 keer per week, dan vervang je je besnaring 3 keer per jaar.
Tip van Decathlon Een soepele besnaring te hard onder spanning zetten tast het rendement aan. Met wat minder gespannen snaren speel je zelf ook meer ontspannen en zonder te forceren. Het komt je kracht ten goede. Je snaren slijten hoe dan ook, zelfs al breken ze niet. Ze verliezen hun rek, het oorspronkelijke vermogen neemt af. De diameter is ook bepalend voor je gevoel. Hoe dunner de snaren, hoe meer kracht en spin. Hoe dikker de snaren, hoe steviger (en belastender) de snaren!
KENMERKEN
Structuur
monofilament
Snaardikte
1,25 mm
Kleur
geel
Lengte
200 m
ONZE BELOFTES
Voorraadinfo Vermijd te grote temperatuurschommelingen. Laat je racket niet in de koffer van de auto liggen: de temperatuur kan er sterk oplopen of dalen!
Gebruikslimiet Monofilamentsnaren zijn niet geschikt voor spelers < 15 jaar!
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Garantie 2 jaar