Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel

Soepel en licht.

Walking Sportief en nordic wandelen - Soft 540 wit gespikkeld NEWFEEL - Sportief wandelen
/common/3Dpictures/a/9549d1c7425847b0b8630115b714810a.zip/index.html
Walking

Damessneakers Soft 540 wit met spikkels NEWFEEL

NEWFEEL
Ontworpen voor: wie regelmatig sportief wandelt aan een stevig tempo. Geniet nog meer van het sportief wandelen met de soepele en lichte sneakers Soft 540 van Newfeel.
Decathlon
eerst 2999 - %

nu

2999**
Recupel : # /

* Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
2999 %
2999*
Recupel : # /

* * Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
Bekijk de stock van een winkel
Mijn wensen toevoegen
Product al geselecteerd
Ref : 8351963
HET WINNENDE PACK
FOTO'S VAN ONZE KLANTEN
VOORDELEN
Lichtheid Dankzij het materiaal kun je makkelijker wandelen: 148 g per schoen in maat 39.
Flexibiliteit Met veel flex-inkepingen voor meer soepelheid.
Sterk Slijtvast dankzij het exclusieve "Light and Resist"-materiaal.
Schokdemping De dikke loopzool in EVA-schuim dempt schokken.
JOUW MENING
TECHNISCHE INFORMATIE
Wat is het "Light and Resist"-concept? Light & Resist is een exclusief loopzoolconcept van Newfeel. Die zool heeft een chemische samenstelling die de lichtheid van EVA-schuim combineert met de slijtvastheid van rubber, voor een lichte schoen en maximale bewegingsvrijheid tijdens het actief wandelen. Bovendien is dit type zool sterker dan een zool die alleen uit EVA-schuim bestaat. Voor meer informatie: www.newfeel.com.
Gebruikstests Alle schoenen voor actief wandelen van Newfeel werden getest door representatieve wandelaars, in omstandigheden die overeenstemmen met het dagelijks gebruik (weer, duur van de wandeling, verschillende ondergronden). Dankzij die tests kunnen we onze artikelen steeds verbeteren zodat ze tegemoetkomen aan de behoeften van onze klanten.
Laboratoriumtests Newfeel test al zijn schoenen voor actief wandelen in het lab om de eigenschappen en voordelen ervan te beoordelen.
Wat is sportief wandelen? Sportief wandelen is een vorm van bewegen waarbij je stevig doorwandelt, van een half uur lang tot meerdere uren aan een stuk. Het wordt ook wel eens actief wandelen of powerwalken genoemd en beoefend op terrein met weinig hoogteverschillen: op de weg, op paden, zelfs op een loopband. Afhankelijk van je doelstellingen kan de stapsnelheid bij sportief wandelen variëren, meestal bedraagt die tussen 5 en 10 km/u. Meer info op www.newfeel.com
Waarom heb je specifieke schoenen nodig voor sportief wandelen? Bij sportief wandelen wordt de voet volledig afgerold, vanaf de afzet met de hiel tot de voortstuwing via de voorvoet, een fase waarin de voet sterk wordt gebogen. Daarom moeten wandelschoenen zo soepel zijn!
Bovendien heb je, afhankelijk van waar en wanneer je wandelt, ook schoenen nodig die ademend of waterafstotend zijn. En voor degenen die er stevig de pas willen inzetten, moeten de schoenen meer dynamiek bieden.
Wat zijn de voordelen van sportief wandelen? Sportief wandelen is een complete en doeltreffende vorm van lichaamsbeweging, want je traint er heel wat spieren mee. Net zoals bij andere sporten zijn de voordelen voor de gezondheid en voor de lijn legio. Het is ook een van de minst belastende sporten voor je gewrichten. Een milde sport dus, maar een goede vorm van lichaamsbeweging. Meer info op www.newfeel.com
KENMERKEN
Model
lage schoenen
Materiaal
textiel
Gewicht
148 g per schoen in mt 39
Maten
van 36 tot 42
Kleur
wit
ONZE BELOFTES
Samenstelling
Bovenwerk schoen/laars (buitenkant)
30.00% Polyurethaan, 70.00% Polyester
Binnenkant van
100.00% Polyester
Zool van
100.00% EVA
Onderhoudstips To clean with a wet cloth. Dry in the open air.
Voorraadinfo Tip van het Newfeel-team: bewaar je schoenen op een droge, donkere en verluchte plaats.
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Producttest Deze schoenen van Newfeel zijn getest in gebruik en in laboratoria.
Garantie 2 jaar