Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel

Optimale soepelheid.

Walking Sportief en nordic wandelen - Soft 540 mesh grijs NEWFEEL - Sportief wandelen
/common/3Dpictures/a/7bd42113-c97a-49c1-a810-4a2a97526604.zip/index.html
Walking

Herensneakers Soft 540 grijs NEWFEEL

NEWFEEL
Ontworpen voor: wie regelmatig aan sportief wandelen doet, aan een stevig tempo. Geniet nog meer van het sportief wandelen met de soepele en ademende sneakers Soft 540 van Newfeel.

Kleuren : Parelgrijs / Strandkeigrijs

Decathlon
eerst 2999 - %

nu

2999**
Recupel : # /

* Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
2999 %
2999*
Recupel : # /

* * Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
Bekijk de stock van een winkel
Mijn wensen toevoegen
Product al geselecteerd
Ref : 8379853
FOTO'S VAN ONZE KLANTEN
VOORDELEN
Flexibiliteit Erg soepel door het Flex-H systeem met inkepingen.
Lichtheid Gemakkelijker stappen dankzij het geringe gewicht: 211 g in maat 43.
Ademend vermogen Bovenwerk in luchtig 3D-mesh voor de afvoer van transpiratie.
Grip Goede grip dankzij twee zones in rubber op de zool.
Schokdemping De dikke loopzool in EVA-schuim dempt schokken.
JOUW MENING
TECHNISCHE INFORMATIE
Waaruit bestaat het exclusief Flex-H concept van Newfeel? Het Flex-H concept is een systeem met inkepingen die in H-vorm onder de voorvoet zijn aangebracht. Studies van het Decathlon SportsLab hebben aangetoond dat bij sportief wandelen het metatarsofalangeaal gewricht de plaats is waar de voet tijdens de voortstuwingsfase het sterkst wordt gebogen en tegelijk het meest op steunt. Onze ontwerpteams hebben dus flex inkepingen aan weerskanten van dit gewricht aangebracht om de voetafrol te vergemakkelijken en tegelijk het comfort te behouden.
Gebruikstests Alle schoenen voor sportief wandelen van Newfeel worden getest door representatieve sportieve wandelaars in omstandigheden die overeenstemmen met degene die je zelf kunt ervaren (weer, duur van de wandeling, verschillende ondergronden). Aan de hand van die tests in het gewone leven kunnen we onze artikelen steeds verbeteren, om te voldoen aan de behoeften van onze klanten.
Laboratoriumtests Newfeel voert labtests uit op al zijn artikelen om de eigenschappen en voordelen van de wandelschoenen te kunnen bevestigen.
Wat is sportief wandelen? Sportief wandelen is een vorm van bewegen waarbij je stevig doorwandelt, van een half uur lang tot meerdere uren aan een stuk. Het wordt ook wel eens actief wandelen of powerwalken genoemd en beoefend op terrein met weinig hoogteverschillen: op de weg, op paden, zelfs op een loopband. Afhankelijk van je doelstellingen kan de stapsnelheid bij sportief wandelen variëren, meestal bedraagt die tussen 5 en 10 km/u. Meer info op www.newfeel.com
Waarom heb je specifieke schoenen nodig voor sportief wandelen? Bij sportief wandelen wordt de voet volledig afgerold, vanaf de afzet met de hiel tot de voortstuwing via de voorvoet, een fase waarin de voet sterk wordt gebogen.
Daarom moeten wandelschoenen zo soepel zijn!
Wat zijn de voordelen van sportief wandelen? Sportief wandelen is een complete en doeltreffende vorm van lichaamsbeweging, want je traint er heel wat spieren mee. Net zoals bij andere sporten zijn de voordelen voor de gezondheid en voor de lijn legio. Het is ook een van de minst belastende sporten voor je gewrichten. Een milde sport dus, maar een goede vorm van lichaamsbeweging. Meer info op www.newfeel.com
KENMERKEN
Model
lage schoenen
Materiaal
mesh textiel
Gewicht
211 g per schoen in mt 43
Maten
van 39 tot 47
Kleur
blauw / geel
ONZE BELOFTES
Samenstelling
Buitenkant van
30.00% Polyurethaan, 70.00% Polyester
Zool van
50.00% Rubber, 50.00% EVA
Binnenkant van
100.00% Polyester
Onderhoudstips To clean with a wet cloth. Dry in the open air.
Voorraadinfo Tip van het Newfeel-team: bewaar je schoenen voor sportief wandelen op een luchtige plaats, beschermd tegen vocht en licht.
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Producttest De schoenen voor sportief wandelen van Newfeel worden getest tijdens het gebruik en in het lab.
Garantie 2 jaar