Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel

Waterdicht en ademend. Extra brede opening.

Trekking and Camping Trekking, wandelen - SNOWBOOTS QUECHUA ARPENAZ SNOW 400 QUECHUA - Wandelschoenen
/common/3Dpictures/a/827c98f8-4782-43f6-88e3-273b58c45f0a.zip/index.html
Trekking and Camping

Wandellaarzen voor de sneeuw heren SH500 warm waterdicht zwart QUECHUA

QUECHUA
Ontworpen voor: wie zich wil beschermen tegen winterse omstandigheden tijdens wandeltochten in de sneeuw. Hoge en warme laarzen die goed beschermen. Rits opzij om gemakkelijk aan te trekken.

Kleuren : ZWART

Decathlon
eerst 3999 - %

nu

3999**
Recupel : # /

* Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
3999 %
3999*
Recupel : # /

* * Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
Bekijk de stock van een winkel
Mijn wensen toevoegen
Product al geselecteerd
Ref : 8227769
FOTO'S VAN ONZE KLANTEN
VOORDELEN
Warmte Uiterste gebruikstemperatuur in beweging: -23 °C
Waterdichtheid Waterdicht en ademend membraan om de voeten droog te houden.
Grip Geribbelde rubberen zool van 4 mm voor een goede grip in de sneeuw.
Gemakkelijk aan en uit Rits met waterdichte plooi opzij om snel en gemakkelijk aan te trekken.
Lichtheid Slechts 500 g in maat 42.
JOUW MENING
TECHNISCHE INFORMATIE
Waterdichtheidstest Deze schoenen werden uitvoerig getest in het lab en in gebruik, zo staan ze garant voor een optimale waterdichtheid en een goed ademend vermogen. Ze worden eerst ondergedompeld in water en gevuld met perslucht, waarbij men controleert of er geen belletjes ontstaan op de buitenkant. Vervolgens worden ze, half onder water, op een mechanische arm geplaatst die een stapbeweging nabootst. Zo gaat men na of de binnenkant van de schoen perfect droog blijft.
3 waterdichtheidsniveaus. Bij het testen van de waterdichtheid testen we 3 waterdichtheidsniveaus: 2000 buigingen (ongeveer 4 km wandelen), 4000 buigingen (ongeveer 8 km wandelen) en 8000 buigingen (ongeveer 16 km wandelen). Uiteraard is de schoen na de test en wanneer hij droog is weer net zo waterdicht als in het begin.
Waterdichtheidsniveau. De 500 Warm is waterdicht tot 4.000 buigingen.
Testen op het terrein. Al onze schoenen worden uitgetest in gebruik en op hun draagcomfort, door gebruikers die representatief zijn voor de mensen voor wie het product bestemd is, in omstandigheden die identiek zijn aan die in gebruik. Tijdens die "testmissies" werkt de productmanager samen met personen die niet gebonden zijn aan Quechua om de artikelen uit te testen, te verbeteren en te laten goedkeuren.
Meting van het isolerend vermogen Vroeger kon je op geen enkele manier precies weten tot welke temperatuur schoeisel de voeten warm houdt. Nu kan dat wel: voor alle Quechua-laarzen worden de uiterste comforttemperaturen aangegeven. Op basis van tests die het koudegevoel meten op het terrein en in het laboratorium bij een groep testpersonen, meten we de warmte-isolatie van onze laarzen, in rust en in beweging. Daarbij houden we rekening met de verschillen in koudegevoel tussen mannen en vrouwen.
Laboratoriumtesten In het lab worden testen gedaan om volgende elementen te controleren: loskomen van ogen en riempjes, verlijming, giftige stoffen, bestandheid tegen uv-stralen, slijtage van de zool en van de materialen van het bovenwerk, versnelde veroudering.
ONZE BELOFTES
Samenstelling
Buitenkant van
20.00% Polyurethaan, 80.00% Polyester
Binnenkant van
06.00% Polyurethaan, 79.00% Polyester, 15.00% Acryl
Zool van
100.00% Styreen-butadieenrubber
Onderhoudstips Spoel na gebruik met helder water. Dry in the open air.
Wasinstructies
Handwas
Voorraadinfo Bewaren op een verluchte, droge en donkere plek.
Gebruikslimiet niet geschikt voor sneeuwschoenwandelen.
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Producttest Het instap- en gebruikscomfort van al onze schoenen wordt getest door een representatief panel van gebruikers, in reële omstandigheden. Zo organiseren we 'testmissies' waarbij onze productmanagers de handen in elkaar slaan met mensen die niets te maken hebben met Quechua, om onze producten te testen, bij te schaven en goed te keuren.
Garantie 2 jaar