Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel

Weegschaal die verbonden is met je sportapp.

Accessories Electronics Sportief en nordic wandelen - Slimme weegschaal Scale 700 GEONAUTE - Wandelaccessoires
Accessories Electronics

Slimme personenweegschaal met impedantiemeter Scale 700 GEONAUTE

GEONAUTE
Ontworpen voor: wie zijn lichaamsparameters wil opvolgen en zijn sportactiviteiten wil analyseren. Volg de evolutie van je lichaamsparameters en krijg inzicht in elke parameter dankzij de uitleg en referenties op de app myGeonaute Connect.
Decathlon
eerst 4995 - %

nu

4995**
Recupel : # /

* Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
4995 %
4995*
Recupel : # /

* * Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
Bekijk de stock van een winkel
Mijn wensen toevoegen
Product al geselecteerd
Ref : 8353713
FOTO'S VAN ONZE KLANTEN
VOORDELEN
Meting van de parameters Gewicht, vetmassa, spiermassa, botmassa en watermassa, BMI, ruststofwisseling.
Connectiviteit Brengt de metingen van je smartphone over op de app myGeonaute connect.
Coaching Uitleg en opvolging van je lichaamsparameters op myGeonaute.
Veelzijdigheid Automatische detectie van de gebruiker. Tot 8 gebruikers.
Precisie Schaalverdeling: 100 g / Max. gewicht: 150 kg.
TECHNISCHE INFORMATIE
Meet je gewicht en je lichaamsparameters Met de personenweegschaal Scale 700 kun je je lichaamsparameters meten en opvolgen: gewicht, vetmassa, spiermassa, watermassa en botmassa.
Draadloze synchronisatie met je smartphone De Scale 700 synchroniseert via je smartphone de gegevens draadloos met je myGeonaute-account. Zo kun je op elk ogenblik, waar dan ook, je gegevens raadplegen op je telefoon.
Volg de evolutie van je lichaamsparameters op de lange termijn Met de myGeonaute Connect-app kun je je gegevens bewaren en de evolutie van je lichaamsparameters visualiseren, en dit op lange in plaats van korte termijn voor een nog beter inzicht.
Een volledig zicht op je dagelijkse energiebehoefte De personenweegschaal Scale 700 berekent je ruststofwisseling (energiebehoefte in rust) en voegt daar het calorieverbruik aan toe van je lichamelijke activiteit van de dag. Zo heb je een volledig zicht op je dagelijkse calorieverbranding.
Leg het verband tussen je sportactiviteiten en de evolutie van je lichaamsparameters De personenweegschaal Scale 700 maakt verbinding met je sportdienst myGeonaute. Zo kun je gemakkelijk het verband leggen tussen de evolutie van je lichaamsparameters en je sportieve activiteiten.
Een weegschaal voor het hele gezin De slimme weegschaal Scale 700 kan automatisch tot 8 gebruikers herkennen. De weegschaal synchroniseert de gegevens met de juiste myGeonaute-account en verzekert zo een volledige vertrouwelijkheid.
Technologie van bio-impedantiemeter en ITO-elektrodes De Scale 700 gebruikt de technologie van een impedantiemeter om je lichaamssamenstelling te meten. De weegschaal stuurt een zwakke stroom door je lichaam met behulp van elektroden in het glas (ITO-technologie). Dit volledig ongevaarlijke proces kan dankzij algoritmes de volledige samenstelling van je lichaam berekenen.
Past in elk interieur Dankzij het sobere design en de compacte vormgeving past de Scale 700 perfect in elk interieur.
Je metingen zijn beveiligd, worden opgeslagen en levenslang bewaard en zijn overal toegankelijk. Dankzij het identificatiesysteem van de gebruikers worden de gegevens exclusief naar je persoonlijke myGeonaute-account gestuurd. Die gegevens worden opgeslagen en blijven levenslang beschikbaar op je persoonlijke account, om het even welke computer of smartphone je gebruikt. Met de exportfunctie kun je bovendien de volledige lijst van je gegevens downloaden, zodat je je eigen analyses kunt maken.
Voeding Werkt op 4 AAA-batterijen. Batterijen inbegrepen.
Eenheden kilogram / pond / stone
JOUW MENING
ANDERE BEZOEKERS BEKEKEN OOK VOLGENDE ARTIKELEN...

Niets vergeten ?

ONZE BELOFTES
Gebruikslimiet Niet geschikt voor wie een pacemaker/medisch implantaat heeft.
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Garantie 2 jaar