Warme binnenschoen gevoerd met Thinsulate.

Wintersports Wintersporten - Skischoenen Wid 700 heren WED'ZE - Ski
Wintersports

Skischoenen voor heren Wid 700 geel WED'ZE

WED'ZE
Ontworpen voor: ervaren skiërs op zoek naar warme skischoenen.
VOORDELEN
Stijfheid Met zijn veelzijdige flex van 90 is dit een goede allround schoen.
Gemakkelijk aan en uit Soepeler materiaal op de wreef van de voet, slide-in, dubbele strap.
Warmte Binnenschoen gevoerd met Thinsulate, voor een goed isolerend vermogen.
Instelbaar 4 microbuckles, waarvan 2 die je kunt verplaatsen op de scheen. Strap 30 mm.
Gemakkelijk te verplaatsen N Geen stapstand.
JOUW MENING
TECHNISCHE INFORMATIE
Verstelling van de buckles 4 heel stevige micro-instelbare buckles uit aluminium. Je kunt de lengte van de buckle ook aanpassen door deze los of vast te draaien. De buckles bovenaan hebben 3 posities om zich aan te passen aan alle kuiten. Strap bovenaan om de bovenkant van de schaal stevig en makkelijk aan te spannen.
Pasvorm Brede pasvorm voor het comfort en een goede precisie. Voorgevormd schuim aan de enkels zodat de hiel goed vast zit. Toebox in neopreen voor een goede thermische isolatie, zelfs als de voet vochtig is. Gemakkelijk aan te trekken door de kunstleren slide-in en de dubbele strap van de binnenschoen.
Wat is de flex? Om je een indicatie te geven van de stijfheid van de schoen bepalen de merken voor elke schoen een flex. Dat cijfer geeft de stijfheid van het geheel aan: hoe hoger de waarde, hoe stijver de shell. Men gaat ervan uit dat een flex van 60 vooral bedoeld is voor halfgevorderde en gevorderde skiërs. Een flex van 65 tot 75 is bedoeld voor gevorderde skiërs. Een nog hogere flex is voor ervaren skiërs. Grote en zware personen kunnen echter een hogere flex kiezen.
Hoe moet je skischoenen passen? Stap met je voet in de schoen en sluit de buckles tot halfweg. Kan je je voet nog naar voren schuiven? Dan is de schoen nog te ruim. Als de schoen dicht is, buig je 3 keer door in "skihouding" (plaats je handen op je knieën) om je hiel tot achteraan de schoen te brengen. Sta rechtop: je moet de rand van de schaal net raken. Wanneer je gebogen staat, moet je voet naar achteren schuiven en voel je de voorkant niet meer.
Hoe skischoenen gemakkelijk aantrekken? Trek de tong naar voren en naar de buitenkant van de voet: zo kun je de schaal wijd openen en de schoenen gemakkelijker aantrekken.
KENMERKEN
Pasvorm
large
Flex
90
Maten
26 tot 29
ONZE BELOFTES
Samenstelling
Buitenkant van
100.00% Polypropyleen
Binnenkant van
100.00% Polyester
Zool van
100.00% Polypropyleen
Warme binnenvoering
100.00% Polyester
Onderhoudstips Dry after each usage.
Voorraadinfo Laat de skischoenen goed drogen voor je ze opbergt. Berg ze op met gesloten buckles, in een skischoentas en in een ruimte met gematigde temperatuur.
Gebruikslimiet Niet op een radiator laten drogen.
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Producttest De skischoenen van Wedze werden getest door professionals, op de skipistes van de Mont Blanc.
Garantie 2 jaar