Stabiel om snel bochten aaneen te schakelen.

Wintersports - SKI'S HERO ELITE ALL TURN C 17 ROSSIGNOL
  • Wintersports - SKI'S HERO ELITE ALL TURN C 17 ROSSIGNOL
  • Wintersports - SKI'S HERO ELITE ALL TURN C 17 ROSSIGNOL
  • Wintersports - SKI'S HERO ELITE ALL TURN C 17 ROSSIGNOL
Wintersports

PISTESKI'S HEREN HERO ELITE ALL TURN CARBON ROOD ROSSIGNOL

ROSSIGNOL
Ontworpen voor: ervaren skiërs die graag elk type bocht aaneenschakelen op een harde piste. Maak achtereenvolgens bochten op een aangereden piste met deze performante en krachtige ski's op de piste met een uitstekende controle! Ze geven vertrouwen en vergen geen uiterste krachten.

ADVIESPRIJS

599€99

Decathlon PRIJS449€99

Kies de maat

Kies je maat

Decathlon

eerst 449€99 - %

nu 449€99**

Recupel : # /

Bekijk de stock van een winkel

* Van Tot

** * Van Tot

* van tot !
** van tot !

vanaf en zolang de voorraad strekt

*Artikel in solden aan

vanaf en zolang de voorraad strekt

*Artikel in solden aan

* Prijs vanaf !
** Prijs vanaf !

Helaas, dit artikel is niet meer in voorraad

Ref : 8371500
TECHNISCHE INFORMATIE
Constructie: Houten kern, sandwichconstructie minicap
Carbonvezel
Bindingen: Bindingen van het merk Rossignol, model NX12 KONECT DUAL WTR B80
Stevigheid: Metalen nose om de impact op de nose te beperken.
Bereiding: Gewaxte en geslepen ski's, gebruiksklaar. Geslepen op 89°.
Wat is een camber? Als je de ski op de grond legt, bevinden de contactpunten van de ski op de sneeuw zich vlakbij de nose en de hiel terwijl het midden van de ski (onder de bindingen) iets omhoog komt (dit is de camber).
Hoe langer en hoger de camber is, hoe meer grip en pit de ski heeft. Hoe lager de camber is, hoe toleranter en wendbaarder de ski is.
Wat is een rocker? Op een "rocker" ski komen de nose (en soms de hiel) vroeger van de grond dan op een "camber" ski, waardoor de contactpunten naar het midden van de ski zijn verplaatst.Het oppervlak van de ski dat in contact komt met de sneeuw is zo korter, wat zorgt voor wendbaarheid en draagvermogen op soepele sneeuw. Bij het nemen van de bocht is het mes langer voor meer grip op de harde sneeuw. Hoe langer de rocker, hoe wendbaarder de ski. Hoe korter de rocker, hoe meer grip de ski heeft.
POWER TURN ROCKER Op 90% van de lengte van de ski is een hoge camber gemonteerd voor kracht, een uitstekend contact met de sneeuw en goede grip op de piste. De resterende 10% in de nose heeft een lage rocker zodat de skiër gecontroleerd en gemakkelijk bochten kan nemen.
PROP TECH TECHNOLOGIE Om de bocht gemakkelijker te kunnen nemen en speelser te kunnen riden hebben de riders en de wedstrijddienst van Rossignol samengewerkt aan een nieuw project. Het resultaat is de technologie Prop Tech: de bovenste laag van de structuur is longitudinaal uitgesneden voor een betere overdracht van de inspanningen en een grotere beheersing over de ski. De ski's met deze technologie zijn intuïtief en bieden meer grip en precisie.
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Garantie 2 jaar