Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel

Warm skipak met aanpasbare lengte.

Skipak kinderen Wed'ze Evoslide

Ontworpen voor: kinderen die skiën of snowboarden en een skipak willen waarvan ze de lengte snel en eenvoudig kunnen verstellen. Met PULL 'N FIT nooit meer broeken die te kort of te lang zijn! Het VERNIEUWENDE concept maakt het mogelijk om de broek MAKKELIJK EN SNEL aan de lengte van de benen AAN TE PASSEN.

Helaas, dit artikel is niet meer in voorraad

Ref : 8154659
JOUW MENING
TECHNISCHE INFORMATIE
Pull 'n Fit-concept Dit patent is het resultaat van een samenwerking tussen de Onderzoeksafdeling van OXYLANE en het ontwerp- en designteam van WED'ZE. "Met PULL'N FIT nooit meer broeken die te kort of te lang zijn! Het VERNIEUWENDE concept maakt het mogelijk om de broek MAKKELIJK EN SNEL aan de lengte van uw benen AAN TE PASSEN"
Belangrijkste naden waterdicht Alleen de naden die het meest zijn blootgesteld aan regen/sneeuw zijn waterdicht gemaakt met speciale stroken.
RECYCLE "Dit product bestaat voor 20% uit gerecyclede materialen"
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Producttest Alle producten van Wed'ze zijn getest is reële omstandigheden waarvoor ze zijn ontworpen.Onder de sneeuw, in de koude, in alle omstandigheden die je kunt tegenkomen tijdens het skiën.De ontwerpteams, product managers, ingenieurs, modelontwerpers gaan na of het programma waarvoor het artikel werd ontwikkeld ook perfect overeenstemt met het gebruik op het terrein.
Garantie 2 jaar