Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel

3-in-1: een warme laag en een waterdichte laag.

Skipak baby Slide 300

Ontworpen voor: baby's en peuters die voor het eerst de sneeuw ontdekken in een skipak dat kan worden aangepast aan de buitentemperatuur. Slim skipak voor peuters! Een warme laag en een waterdichte laag, samen of apart te dragen, afhankelijk van de activiteit of het weer.

Kleuren : Turquoiseblauw / Donker eendenblauw / Bloedappelsien

Helaas, dit artikel is niet meer in voorraad

Ref : 8371541
JOUW MENING
TECHNISCHE INFORMATIE
Een wattering als warmte-isolatie De warmte-isolatie houdt je kleine skiër op de juiste temperatuur: niet te warm en niet te koud. Het kledingstuk past zich aan het fysisch gedrag van het lichaam en aan de buitenomgeving aan. Wed'ze gebruikt een wattering als warmte-isolatie. Dit synthetisch materiaal op basis van polyester houd meer of minder lucht vast, afhankelijk van de grootte van de vezels. Hoe dikker de wattering, hoe meer lucht ze kan vasthouden en hoe beter ze dus isoleert.
Coating behandeling Een coating is een waterdichtmakende laag die aan de binnenkant van de stof wordt aangebracht. Die laag voorkomt dat de stof water opslorpt en zorgt er tegelijk voor dat de transpiratiedampen van je lichaam goed worden afgevoerd. Zo blijf je droog, voor een comfortabeler gevoel.
Waterdichte hoofdnaden Wed'ze heeft voor dit sneeuwpak 300 niet alleen waterdichte stof gebruikt, maar de waterdichtheid nog verbeterd door ook de naden waterdicht te maken. Aan de binnenkant van het kledingstuk kleven we waterdichte tape op alle naden zodat het perfect afgesloten is voor water en sneeuw.
Stevigheid Wed'ze weet als geen ander dat een dagje skiën of snowboarden bijzonder intensief kan zijn. Daarom hebben wij alle elementen van onze artikelen met zorg uitgekozen om zo stevig mogelijk te zijn.
Personalisatie Op de voering bovenaan zit een etiket waar je de naam van je kind op kunt schrijven. Heel handig om het pak terug te vinden na een skiles, in de kinderopvang of op school.
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Producttest Alle artikelen van Wed'ze worden bedacht, getekend en ontworpen in de vallei van de Mont-Blanc. Vervolgens worden ze getest in omstandigheden die identiek zijn aan de reële gebruiksomstandigheden (onder de sneeuw, in de koude, in poedersneeuw ...). De ontwerpteams garanderen dat het programma waarvoor het artikel is ontworpen en ontwikkeld, perfect overeenstemt met het gebruik ervan op het terrein.
Garantie 2 jaar