Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel

Warme en waterdichte handschoen.

Wintersports Wintersporten - SKIHANDSCHOEN VOLW SLIDE 300 WED'ZE - Wintersportkleding volwassenen
Wintersports

SKIHANDSCHOEN VOLWASSENE SLIDE 300 PAARS WED'ZE

WED'ZE
Ontworpen voor: regelmatige skiërs die een erg warme en waterdichte handschoen willen. De SLIDE 300 is een voorgevormde handschoen voor optimaal grijpen en draagcomfort. Gegarandeerd waterdicht en ademend voor een rustig dagje skiën!

Kleuren : Pruim / ZWART

Decathlon
eerst 1049 - %

nu

1049**
Recupel : # /

* Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
1499 %
1499*
Recupel : # /

* * Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
Bekijk de stock van een winkel
Mijn wensen toevoegen
Product al geselecteerd
Ref : 8371097
FOTO'S VAN ONZE KLANTEN
VOORDELEN
Gebruikstemperatuur Aanbevolen temperatuur -5 °C.
Minimumtemperatuur -10° C.
Warmte Wattering van 150 g/m² en voering uit geruwd tricot.
Waterdichtheid Waterdicht membraan.
Bewegingsvrijheid Licht voorgevormde handschoen om de stok makkelijker vast te houden.
Instelbaar Verstelbare strap.
Draagcomfort Voorgevormd.
JOUW MENING
TECHNISCHE INFORMATIE
Waterdichtheid van het materiaal Men meet in hoeverre een stof bestand is tegen de waterdruk, die wordt uitgedrukt in mm waterkolom (test gebaseerd op de ISO-norm 811). Hoe hoger de druk, hoe waterdichter de stof is. Een stof met een waterdichtheid van 2 000 mm is dus bestand tegen een druk van 2 000 mm water (wat ongeveer overeenkomt met een regenbui van twee uur).
Waterdicht membraan Deze skihandschoen is voorzien van een waterdicht membraan, zeg maar een heel dun polymeerlaagje, dat wordt aangebracht tussen de voering en de buitenbekleding van de handschoen. Dat membraan houdt het water buiten en maakt de handschoen volledig waterdicht. En de stof aan de buitenkant werd ook nog eens waterafstotend behandeld zodat ze minder water opslorpt.
Ademende coating Om een ademende coating aan te brengen, wordt een stof ingestreken met een pasta of vloeistof. Wanneer die op een textiel drager worden aangebracht, wordt een beschermende film gecreëerd die vaak wordt gebruikt als een waterdichte barrière die de waterdamp laat ontsnappen.
Waterafstotend vermogen van de stof Alle handschoenen van Wed'ze zijn waterafstotend behandeld zodat druppels zo van het oppervlak glijden. Op die manier slorpt de stof geen water op. Ze blijft licht en warm. Een stof wordt waterafstotend door de buitenkant ervan te behandelen. Die behandeling moet om de 2 à 3 wasbeurten worden herhaald met specifieke producten die je in onze winkels vindt.
Winddicht Alle handschoenen van Wed'ze zijn 'winddicht'. Wist je dat de wind het koudegevoel aanzienlijk verhoogt? Bij een buitentemperatuur van 0 °C en een windsnelheid van 20 km/u bedraagt de gevoelstemperatuur -10 °C. Winddichte stoffen verminderen dit afkoeleffect doordat ze de luchtcirculatie verhinderen, veroorzaakt door wind of de relatieve snelheid tijdens het sporten.
Gemakkelijk aan te trekken Het volstaat om het riempje aan de pols naar binnen te trekken om de handschoenen snel te kunnen aantrekken. Alle Wed'ze handschoenen en wanten voor kinderen hebben dit riempje, behalve de want Firstheat.
Beveiliging tegen verlies Met de elastische leash, die je rond de pols doet, kan je je handschoenen of wanten uittrekken op de liften zonder gevaar dat je ze kwijtraakt.
KENMERKEN
Warmte
Erg warm
Waterdichtheid
Waterafstotend
ONZE BELOFTES
Samenstelling
Voering
100.00% Polyester
Hoofdstof
100.00% Polyamide
Garnering
100.00% Polyester
Handpalm
54.00% Polyurethaan, 46.00% Polyester
Onderhoudstips Machinewasbaar op 30°C. Programma synthetische stoffen. Weinig waspoeder gebruiken. Geen wasverzachter. Eventueel een tweede keer zwieren. Plat laten drogen op een droogrek. Keer de handschoenen niet binnenstebuiten en haal de voering er ook niet uit. Mag niet in de droger. Niet chemisch laten reinigen. Geen chloor gebruiken. Niet strijken. Nooit op een radiator leggen.
Wasinstructies
Machinewas - 30° max - normaal
Niet bleken
Mag niet in de droogtrommel
Niet strijken
Niet droogreinigen
Voorraadinfo Zorg ervoor dat de handschoenen volledig droog zijn voordat je ze opbergt
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
12 klanten van Decathlon hebben bijgedragen aan de validatie van het product tijdens een laatste fase van het op punt stellen van ons product. Wil je een van onze testers worden? Contacteer ons via wedze.com !
Producttest Alle handschoenen van Wed'ze werden getest in de reële gebruiksomstandigheden waar ze voor ontworpen zijn ... In de sneeuw, in de kou, in alle omstandigheden die zich kunnen voordoen bij het skiën of snowboarden. De ontwerpteams gaan na of het programma waarvoor het artikel werd ontwikkeld ook perfect overeenstemt met het gebruik op het terrein.
Garantie 2 jaar