Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel

Ruime snit voor freestylen.

SKI-JAS JONGEN FREE 300

Ontworpen voor: jongens die leren skiën of snowboarden op de piste of in het snowpark en een warme, comfortabele en slijtvaste jas willen. De jas Free 300 heeft niet alleen een echte freestyle look en ruime snit, hij is ook warm, waterdicht en ademend, dus ideaal voor het snowpark.

Kleuren : ZWART / Sneeuwwit

Helaas, dit artikel is niet meer in voorraad

Ref : 8370545
JOUW MENING
TECHNISCHE INFORMATIE
Een wattering als warmte-isolatie De warmte-isolatie houdt je kleine skiër op de juiste temperatuur: niet te warm en niet te koud. Het kledingstuk past zich aan het fysisch gedrag van het lichaam en aan de buitenomgeving aan. Wed'ze gebruikt een wattering als warmte-isolatie. Dit synthetisch materiaal op basis van polyester houd meer of minder lucht vast, afhankelijk van de grootte van de vezels. Hoe dikker de wattering, hoe meer lucht ze kan vasthouden en hoe beter ze dus isoleert.
Coating behandeling Een coating is een waterdichtmakende laag die aan de binnenkant van de stof wordt aangebracht. Die laag voorkomt dat de stof water opslorpt en zorgt er tegelijk voor dat de transpiratiedampen van je lichaam goed worden afgevoerd. Zo blijf je droog, voor een comfortabeler gevoel.
Waterdichte hoofdnaden Wed'ze gebruikt niet alleen een waterdichte stof, maar verbetert de waterdichtheid van de jas Free 500 door ook de naden waterdicht te maken. Aan de binnenkant van het kledingstuk kleven we waterdichte tape op alle naden zodat het perfect afgesloten is voor water en sneeuw.
Stevigheid Wed'ze weet als geen ander dat een dagje skiën of snowboarden bijzonder intensief kan zijn. Daarom hebben wij alle elementen van onze artikelen met zorg uitgekozen om zo stevig mogelijk te zijn.
Sneeuwvanger Een sneeuwvanger is een bescherming ter hoogte van de taille. Die wordt met drukknopen onderaan je ski- of snowboardjas vastgemaakt. Hij voorkomt dat sneeuw of koude lucht in de jas dringen, tijdens het skiën en vooral als je valt.
Zak voor skipas Je hoeft niet langer je skipas boven te halen! Op de mouw zit een skipaszakje zodat je sneller op de skilift kunt.
Personalisatie Op de voering bovenaan zit een etiket waar je de naam van je kind op kunt schrijven. Heel handig om de jas terug te vinden na een skiles, in de kinderopvang of op school.
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Producttest Alle artikelen van Wed'ze worden bedacht, getekend en ontworpen in de vallei van de Mont-Blanc. Vervolgens worden ze getest in omstandigheden die identiek zijn aan de reële gebruiksomstandigheden (onder de sneeuw, in de koude, in poedersneeuw ...). De ontwerpteams garanderen dat het programma waarvoor het artikel is ontworpen en ontwikkeld, perfect overeenstemt met het gebruik ervan op het terrein.
Garantie 2 jaar