Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel

Comfortabel en veelzijdig, ideaal voor tochten.

Rollers - Skeelers fitness heren Oxelo Fit5 blauw zwart OXELO
/common/3Dpictures/a/20afa784b65d4068bc02b7c8a7c93b55.zip/index.html
Rollers

Fitness skates Fit 5 voor heren zwart/blauw OXELO

OXELO
Ontworpen voor: gevorderde skaters op zoek naar veelzijdige skates voor tochtjes van middellange afstand (10 tot 20 km). Inlineskates voor gevorderde skaters op zoek naar comfort en rolvermogen voor regelmatig gebruik.
Decathlon
eerst 6999 -21 %

nu

5499**
Recupel : # /

* Van 24/09/2017 Tot

* van tot !
* Prijs vanaf 24/09/2017 !
6999 %
6999*
Recupel : # /

* * Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
Bekijk de stock van een winkel
Mijn wensen toevoegen
Product al geselecteerd
Ref : 8303153
FOTO'S VAN ONZE KLANTEN
VOORDELEN
Aantrekgemak Semi-softboot met 3D-mesh, nieuw comfortschuim en demping aan de hiel.
Glijkwaliteit Wielen 80 mm, hardheid 80A / ABEC 5-lagers voor comfortabel en vlot rijden.
Positiebehoud product Stijve en hoge cuff, vetersluiting, micrometrische gesp en wreefstrap.
Wendbaarheid Aluminium frame voor een goede energieoverdracht.
JOUW MENING
TECHNISCHE INFORMATIE
Moet je kiezen tussen glijvermogen en wendbaarheid? Nooit! De Decathlon Fit 5-skates bieden een zeer goed glijvermogen dankzij het aluminium frame (een aluminium frame zorgt voor een goede energieoverdracht), ABEC 5-lagers en de nieuwe rubberen wieltjes van 80 mm (hardheid 80 A).
Het frame is ook geschikt voor wieltjes van 84 mm.
Hoe worden het comfort en de ondersteuning verzekerd? De halfsoepele boot met 3D-mesh is zeer comfortabel doordat het zorgt voor minder vocht in de skate. Het nieuwe comfortschuim en de schokdemping aan de hiel zorgen voor een aangename skate-ervaring.
De "cuff" (het opstaande deel van de boot) is stijf en is zo gevormd dat het de enkel goed vastzet. Samen met het driedubbele sluitsysteem (veters, micrometrische gesp en strap) zorgt dit systeem voor een goede ondersteuning van de enkel.
Hoeveel wegen de FIT5-skates? 2,8 kg per paar in maat 43.
Hoe kan ik mijn skates onderhouden/repareren? Je kunt onderdelen vervangen of je skates repareren met de reserveonderdelen die verkrijgbaar zijn in de winkel, op het internet of in het atelier van je Decathlon-winkel.
De onderdelen die je kunt vervangen: wielen 80 mm 80A of 80 mm 84A, ABEC 5- of ABEC 7-lagers. Remblokken geschikt voor rechter- en linkerskate.
Hoe kan ik de levensduur van mijn skates verlengen? Om de levensduur van je skates te verlengen kan je na het skaten door water, stof of zand de wielen demonteren en laten drogen en de lagers met een droge doek ontvetten. De wieltjes gaan langer mee als je ze regelmatig van plaats verwisselt voor een gelijkmatigere slijtage.
Bekijk onze tips en handleidingen op YouTube: https://www.youtube.com/user/oxelo/videos
Wat is het maximale gewicht dat deze Oxelo herenskates kunnen dragen? Deze herenskates voldoen aan de Norm EN 13843 klasse A (skates voor volwassenen). Deze norm is van toepassing op "Sportmateriaal op wieltjes - skeelers" voor personen die tussen 20 kg en 100 kg wegen. Deze Europese norm legt de veiligheidseisen vast en de specificaties voor de testmethodes, etikettering en informatie die de fabrikant moet verstrekken om het risico op blessures van de gebruiker te verminderen.
Hoe verleng ik de levensduur van de wieltjes? Het is een goede gewoonte om de wieltjes van je skates af en toe van plaats te verwisselen, aangezien ze niet gelijkmatig verslijten. Hoe dit komt? We skaten vaak met de skates naar buiten gericht, om af te zetten, te draaien of te vertrekken.
Verwissel de wieltjes regelmatig om de rubber niet volledig af te slijten! Dit doe je per paar.
Hoe worden onze producten getest? Al onze skates worden in een laboratorium getest. Deze tests verzekeren dat de skates aan de Europese normen over het gebruik van skates door volwassenen voldoet; daarnaast voeren we ook enkele slijtagetests uit. Deze laboratoriumtests worden aangevuld door terreintests waarvan sommigen worden gemeten en anderen steunen op de waarnemingen van de testers, die het product zwaar op de proef stellen. Het resultaat: een product dat werd getest, beproefd... en goedgekeurd.
ONZE BELOFTES
Samenstelling Boot: PES en soft PU. Binnenzool: EVA.
Onderhoudstips Als je door water gereden hebt: demonteer de wielen, laat de lagers drogen en ontvet ze. Zo voorkom je dat de lagers stroef gaan draaien. Aarzel niet om een versleten rem te vervangen. We raden aan om de wielen af en toe van plaats te veranderen, zo slijten ze gelijkmatiger. Voor meer rolvermogen kan je de lagers eventueel vervangen door ABEC 7- of 9-lagers. Je kan onze onderhoudstips terugvinden op het youtube-kanaal van Oxelo.
Voorraadinfo Bewaar je skeelers op een droge plek bij een gematigde temperatuur. Laat je skates na gebruik nooit drogen vlak bij een warmtebron of in de buurt van vlammen.
Gebruikslimiet Niet geschikt voor inlinehockey of stuntskaten.
handleiding voor meer informatie Klik hier voor meer informatie
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Garantie 2 jaar, behalve op slijtageonderdelen (wiel, rem, lager).