Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel

Comfortabel en veilig, ideaal voor beginners.

Rollers Step, Skate, Skeeler - Skeelers fitness dames Oxelo Fit3 zwart fuschia OXELO - Skates
Rollers

Fitness skeelers Fit 3 voor dames zwart/fuchsia OXELO

OXELO
Ontworpen voor: beginners, voor korte tochtjes op asfalt. Comfortabel en veilig, de ideale skeelers voor beginners.
Decathlon
eerst 4999 - %

nu

4999**
Recupel : # /

* Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
4999 %
4999*
Recupel : # /

* * Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
Bekijk de stock van een winkel
Mijn wensen toevoegen
Product al geselecteerd
Ref : 8216988
HET WINNENDE PACK
FOTO'S VAN ONZE KLANTEN
VOORDELEN
Aantrekgemak Semi-soft model en dikke tong.
Glijkwaliteit Wielen van 76 mm, ABEC 3-lagers om met plezier te starten met skeeleren.
Positiebehoud product Vetersluiting, gesp met microverstelling en wreefstrap.
JOUW MENING
TECHNISCHE INFORMATIE
Moet je kiezen tussen soepel rollen of wendbaarheid? Helemaal niet, dankzij het ontwerp van de skeelers Fit 3 van Decathlon!
Het composiet frame, de wielen van 76 mm en de ABEC 3-lagers bieden een rolvermogen op maat van beginners.
Het monobloc frame dempt goed de trillingen. Het is bovendien versterkt met glasvezel zodat het nog stijver is, en de lengte zorgt ervoor dat de skeelers goed wendbaar en tegelijk stabiel zijn.
De zachte wielen van 78A bieden een uitstekende grip en dempen trillingen.
Hoe wordt gezorgd voor comfort en ondersteuning? De boot is in mesh stof: een licht en goed ademend materiaal voor meer comfort. Ook het extra schuim aan de achterkant van de boot, aan de enkel en de tong zorgt voor meer comfort.
De "cuff" (het bovenste deel van de boot) is stijf en ondersteunt de voet en enkel goed. Dankzij een driedubbel sluitsysteem (veters, klittenband en aanspangesp) zit de voet goed vast in de skeeler.
Hoeveel wegen de damesskeelers FIT 3? 2,2 kg per paar in maat 39.
Hoe kan ik mijn skeelers onderhouden/repareren? Vervang onderdelen of repareer je skeelers met reserveonderdelen die verkrijgbaar zijn in de winkel, op internet of in het atelier van je Decathlon-winkel.
Onderdelen die je kunt vervangen: wielen van 76 mm, ABEC 5- of ABEC 7-lagers. Remblokjes aan te passen voor de rechter- of linkervoet.
Hoe kan ik de levensduur van mijn skeelers verlengen? Wanneer je door water, stof of zand bent gereden, kun je de wielen afhalen en afdrogen en de lagers afdrogen en ontvetten met een droge doek, op die manier zullen je skeelers langer meegaan.
Je wielen zullen ook langer meegaan wanneer je ze geregeld onderling van plaats verwisselt zodat ze gelijkmatiger slijten.
Wat is het maximumgewicht dat deze damesskeelers van Oxelo kunnen dragen? De skeelers voldoen aan de norm EN 13843 klasse A (skeelers voor volwassenen). Deze norm is van toepassing op "Rolsportmaterieel - Inline skates" bestemd voor mensen met een lichaamsgewicht tussen 20 kg en 100 kg. Die Europese norm legt veiligheidseisen op en specificaties voor de testmethodes, etikettering en informatie die de fabrikant moet verstrekken om bij normaal gebruik het risico op blessures voor derden en voor de gebruiker zelf terug te dringen.
Hoe kan ik de levensduur van de wielen verlengen? Het is heel gebruikelijk om de wielen van skeelers af en toe van plaats te wisselen omdat ze niet mooi recht maar schuin afslijten. Hoe komt dat? Omdat je dikwijls je skeelers schuin naar binnen houdt: bij het afzetten, draaien of starten.
Om het rubber van je skeelers minder snel te verslijten, wissel je de wieltjes dus af en toe van plaats! Wissel ze twee per twee om.
ONZE BELOFTES
Samenstelling
Gespen
50.00% polyamide 6.6, 50.00% Polyurethaan
Rem
50.00% polyamide 6.6, 50.00% Rubber
ILS wielen
100.00% Polyurethaan
ILS laars
20.00% Polyurethaan, 80.00% Polypropyleen
Onderhoudstips Als je door water gereden hebt: demonteer de wielen, laat de lagers drogen en ontvet ze. Zo voorkom je dat de lagers stroef gaan draaien. Aarzel niet om de remblokjes te vervangen als die versleten zijn. We raden aan om de wieltjes af en toe van plaats te verwisselen, zo slijten ze gelijkmatiger (zie handleiding). Voor meer rolvermogen kan je de lagers eventueel vervangen door ABEC 5- of ABEC 7-lagers. Je kunt onze onderhoudstips terugvinden op het YouTube-kanaal van Oxelo.
Voorraadinfo Bewaar je skeelers op een droge plek bij een gematigde temperatuur. Na gebruik niet laten drogen in de buurt van een warmtebron of een vlam.
Gebruikslimiet Niet geschikt voor inlinehockey of stuntskaten.
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Garantie 2 jaar, behalve op slijtageonderdelen (remblok, wielen en lagers).
KENMERKEN
Type skates
fitness skeelers
Niveau
beginner
Skate norm
EN 13843 A (max. 100 kg)