Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel

Comfortabel en veilig.

Rollers Step, Skate, Skeeler - Skeelers Fit 3 kind zwart/or. OXELO - Skates
Rollers

Fitness skeelers Fit 3 voor kinderen zwart/oranje OXELO

OXELO
Ontworpen voor: kinderen van 8 tot 12 jaar die al goed kunnen skeeleren en korte of langere tochtjes van meerdere kilometers maken. Perfect compromis tussen comfort en aanpasbaarheid om te leren toerskaten.

Kleuren : Fluorood

Decathlon
eerst 3999 - %

nu

3999**
Recupel : # /

* Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
3999 %
3999*
Recupel : # /

* * Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
Bekijk de stock van een winkel
Mijn wensen toevoegen
Product al geselecteerd
Ref : 8396619
FOTO'S VAN ONZE KLANTEN
VOORDELEN
Instelbaar 4 maten verstelbaar. De voeten groeien: de skeelers groeien mee.
Aantrekgemak Semi-softboot met veel stukken schuim voor meer comfort.
Glijkwaliteit Wielen van 70 mm en ABEC 3-lagers.
Positiebehoud product Omhullende plastic stukken en een driedubbel aantreksysteem.
JOUW MENING
TECHNISCHE INFORMATIE
Wat is het maximumgewicht dat deze kinderskeelers kunnen dragen? Gecertificeerd door de Europese norm EN 13843, klasse B, deze skeelers kunnen een gewicht tot 60 kg dragen.
1 skeelermaat = 4 schoenmaten. Hoe werkt dit meegroeisysteem? De skeelers verstellen gebeurt in 3 stappen:
1. Open de hendel.
2. Trek aan de voorkant van de boot.
3. Sluit de hendel.
Met dit systeem kan je kind de skeelers langer dan een seizoen dragen. Voor een kind moet je skeelers kiezen die zijn afgestemd op zijn voeten: neem geen te zware (niet aangepast aan zijn fysieke mogelijkheden) of te grote skeelers (de voet verschuift in de boot, waardoor je kind een slechte houding aanneemt en het moeilijk heeft om zijn traject te beheersen).
Wat is het comfort van de kinderskeelers FIT 3? Semi-softboots met verstevigingen in schuim voor meer comfort. Boots in luchtig mesh (stof die de transpiratie goed absorbeert) zodat ze de voeten langer droog houden.
De skeelers zijn makkelijk aan te trekken dankzij eenvoudige en efficiënte sluitingen: een microverstelbare gesp bovenaan voor meer precisie + klittenbandstrap op de wreef om de voet stevig vast te zetten in de boot.
Elastische veters voor de maten 29-32 en 32-35, klassieke veters voor de maat 35-38.
Hoe zorgen de kinderskeelers FIT 3 ervoor dat kinderen goed kunnen remmen en makkelijk vooruit komen? Wielen van 70 mm 80A en ABEC 3-lagers: goed compromis tussen wendbaarheid en efficiëntie (max. wielmaat: 74 mm). Frame in composiet: Ideaal om te leren skeeleren omdat dit materiaal goed trillingen van de grond absorbeert en zorgt voor comfortabel rijden.
Klassieke rem met rubberen remblok, naar keuze op de linker- of rechterskeeler aan te brengen. Vervang remblokjes zijn verkrijgbaar in de winkel (referentie 8318932).
Wat zijn de voordelen van een rubberen remblokje in vergelijking met een kunststof rem? Oxelo garandeert de veiligheid ongeacht het technisch niveau van je kind. We hebben ervoor geopteerd alle modellen voor kinderen uit te rusten met wielen en remmen in rubber en niet in pvc. Onze eerste zorg is immers de veiligheid van elk kind. In tegenstelling tot pvc biedt rubber een uitstekende grip op harde ondergronden, zodat je kind niet wegglijdt bij het afzetten en doeltreffend kan remmen.
Hoe onderhoud ik de kinderskeelers FIT3 van Oxelo? Je kunt de skeeler repareren en onderdelen vervangen: reserveonderdelen zijn verkrijgbaar in je Decathlon-winkel of atelier ervan.
ONZE BELOFTES
Samenstelling
Buitenkant van
50.00% Polyurethaan, 50.00% Polyester
ILS band
100.00% Polypropyleen
Binnenkant van
100.00% Polyester
Zool van
100.00% Thermoplastisch polyurethaan
Gespen
20.00% polyamide 6.6, 50.00% Thermoplastisch polyurethaan, 30.00% Polycarbonaat
Onderstel
100.00% Polypropyleen
Ondersteuning
100.00% Staal
ILS wielen
50.00% Polyurethaan, 50.00% Polypropyleen
ILS laars
100.00% Polypropyleen
Onderhoudstips Vervang op tijd de rem wanneer die versleten is. We raden aan om je wieltjes regelmatig van plaats te verwisselen zodat ze gelijkmatiger slijten. Maak ze na gebruik schoon met een schone en droge doek. Naarmate je kind beter leert skeeleren, kun je de lagers vervangen door ABEC 5- of 7-lagers om vlotter te rijden. Bekijk onze onderhoudstips op ons Oxelo-kanaal op YouTube in het onderdeel 'tutos roller' (www.youtube.com/oxelo).
Voorraadinfo Bewaar je skeelers op een droge plek bij een gematigde temperatuur. Na gebruik niet laten drogen in de buurt van een warmtebron of een vlam.
Gebruikslimiet Roller norm EN 13843 B (max. 60 kg) Niet voor skatepark.
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Garantie 2 jaar behalve op slijtageonderdelen (wieltjes/lagers en rem).
KENMERKEN
Maten
29/32, 32/35, 35/38