Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel

Uitstekende steun, slipvast, bovenwerk in leer.

Trekking and Camping Trekking, wandelen - Schoenen SH900 Active H grijs QUECHUA - Wandelschoenen
/common/3Dpictures/a/ad4cde86-3ea0-4a6e-8e6b-edd7219926f8.zip/index.html
Trekking and Camping

Warme en waterdichte wandelschoenen voor de sneeuw SH900 Active voor heren grijs QUECHUA

QUECHUA
Ontworpen voor: wie zich goed wil beschermen tegen winterse omstandigheden bij wandelingen in de sneeuw. Voor actief gebruik. Comfortabele en warme schoenen. Dankzij de SNOWCONTACT-zool kun je met de 900 Warm onbezorgd over elke winterse ondergrond stappen.
Decathlon
eerst 7999 - %

nu

7999**
Recupel : # /

* Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
7999 %
7999*
Recupel : # /

* * Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
Bekijk de stock van een winkel
Mijn wensen toevoegen
Product al geselecteerd
Ref : 8344693
FOTO'S VAN ONZE KLANTEN
VOORDELEN
Warmte Limiettemperatuur in rust -10 °C / limiettemperatuur bij activiteit -19 °C.
Waterdichtheid Waterdicht en ademend membraan.
Grip Geribbelde rubberen zool van 4 mm. Snowcontact-technologie.
Schokdemping Tussenzool in EVA over de hele lengte van de voet.
JOUW MENING
TECHNISCHE INFORMATIE
Waterdichtheidstest De schoenen werden getest in ons lab en in gebruik en zijn optimaal waterdicht en ademend. Ze worden eerst onder druk in water ondergedompeld en er wordt gecontroleerd of er zich geen luchtbelletjes vormen op het oppervlak. Vervolgens worden ze, half onder water, op een mechanische arm geplaatst die een stapbeweging nabootst. Zo gaat men na of de binnenkant van de schoen perfect droog blijft.
3 waterdichtheidsniveaus De waterdichtheid wordt getest op 3 niveaus: 2.000 buigingen (ongeveer 4 km wandelen), 4.000 buigingen (ongeveer 8 km wandelen) en 8.000 buigingen (ongeveer 16 km wandelen). Natuurlijk is de schoen wanneer hij droog is na de test of na het gebruik weer net zo waterdicht als in het begin.
Niveau van waterdichtheid van de schoen De schoenen 900 Active Warm zijn waterdicht tot 8.000 buigingen.
SNOWCONTACT-technologie. SNOWCONTACT-zolen zijn ontworpen op basis van een speciaal materiaal en geoptimaliseerde patronen om een uitstekende grip te garanderen op elk soort terrein in de winter. Zo zijn SNOWCONTACT-zolen heel wat doeltreffender dan gewone zolen om in de sneeuw te lopen.
Testen op het terrein Al onze schoenen worden uitgetest tijdens het gebruik en op hun draagcomfort, door gebruikers die representatief zijn voor de mensen voor wie het artikel bedoeld is, in omstandigheden die identiek zijn aan die tijdens het gebruik. Tijdens onze "mission tests" werkt de product manager samen met mensen die niet aan QUECHUA gebonden zijn, om de artikelen uit te testen en te beoordelen.
Meting van het isolerend vermogen Vroeger kon je op geen enkele manier precies weten tot welke temperatuur schoeisel de voeten warm houdt. Nu kan dat wel: op alle laarzen en schoenen van Quechua staan de uiterste gebruikstemperaturen aangegeven. Op basis van tests die het koudegevoel meten op het terrein en in het laboratorium bij een groep testpersonen, meten we de warmte-isolatie van onze schoenen, in rust en in activiteit. Daarbij houden we rekening met de verschillen in koudegevoel tussen mannen en vrouwen.
Laboratoriumtests In het lab worden testen gedaan om volgende elementen te controleren: loskomen van ogen en riemen, verlijming, giftige stoffen, bestandheid tegen uv-stralen, slijtage van de zool en van de materialen van het bovenwerk, versnelde veroudering.
ONZE BELOFTES
Samenstelling
Buitenkant van
77.00% Runderleer, 23.00% Polyester
Binnenkant van
18.00% Polyurethaan, 82.00% Polyester
Zool van
40.00% Rubber, 60.00% EVA
Onderhoudstips Spoel na gebruik met helder water. Dry in the open air.
Wasinstructies
Handwas
Voorraadinfo Opbergen op een luchtige, droge en donkere plek.
Gebruikslimiet Niet geschikt voor gletsjertochten.
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Producttest Het instap- en gebruikscomfort van al onze schoenen wordt getest door een representatief panel van gebruikers, in reële omstandigheden. Tijdens onze "mission tests" werkt de product manager samen met mensen die niet aan QUECHUA gebonden zijn, om de artikelen uit te testen en te beoordelen.
Garantie 2 jaar
KENMERKEN
Maten
van 39 tot 47
Gewicht
1259 g per paar in mt 43
Kleur
grijs