Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel

Uitstekende grip. Ondersteuning en bescherming.

Trekking and Camping Trekking, wandelen - Schoenen SH500 Active Warm H QUECHUA - Wandelschoenen
/common/3Dpictures/a/0c3c1dcf-e6f3-48b2-84b9-6547f5306d2a.zip/index.html
Trekking and Camping

Wandelschoenen voor de sneeuw heren SH500 Active Warm waterdicht zwart QUECHUA

QUECHUA
Ontworpen voor: wie zich wil beschermen tegen winterse omstandigheden tijdens wandeltochten in de sneeuw. Comfortabel en warm. Dankzij de Snowcontact-zool kunt je met de 500 Active Warm Active vol vertrouwen elk winters terrein aan.

Kleuren : ZWART / Oranje

Decathlon
eerst 5499 - %

nu

5499**
Recupel : # /

* Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
5499 %
5499*
Recupel : # /

* * Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
Bekijk de stock van een winkel
Mijn wensen toevoegen
Product al geselecteerd
Ref : 8344341
FOTO'S VAN ONZE KLANTEN
VOORDELEN
Warmte Limiettemperatuur in beweging: -16 °C
Waterdichtheid Waterdicht en ademend membraan om de voeten droog te houden.
Grip SNOWCONTACT-technologie: optimale grip en slipvastheid, noppen van 5 mm.
Schokdemping Demping over de hele lengte van de voet, voor een maximaal comfort.
Positiebehoud product Vetersysteem met 2 sets haakjes, om perfect op maat aan te passen.
Lichtheid Slechts 460 g in maat 42.
JOUW MENING
TECHNISCHE INFORMATIE
Waterdichtheidstest Schoenen met NOVADRY® werden getest in het lab en tijdens het gebruik en zijn perfect waterdicht en ademend. Ze worden eerst in water ondergedompeld en gevuld met perslucht, waarbij wordt gecontroleerd of er zich geen luchtbelletjes vormen aan de buitenkant. Vervolgens worden ze, half onder water, op een mechanische arm geplaatst die een stapbeweging nabootst. Zo gaat men na of de binnenkant van de schoen perfect droog blijft.
3 niveaus van waterdichtheid. De waterdichtheid wordt getest op 3 niveaus: 2.000 buigingen (ongeveer 2 uur wandelen), 4.000 buigingen (ongeveer 4 uur wandelen) en 8.000 buigingen (ongeveer 8 uur wandelen). Na de test, en wanneer ze weer helemaal droog zijn, zijn de schoenen uiteraard weer even waterdicht als in het begin .
Waterdichtheid van de schoen. De 500 Warm is waterdicht tot 8.000 buigingen.
SNOWCONTACT-technologie. SNOWCONTACT-zolen zijn ontworpen op basis van een speciaal materiaal en geoptimaliseerde patronen om een uitstekende grip te garanderen op elk soort terrein in de winter. Zo zijn SNOWCONTACT-zolen heel wat doeltreffender dan gewone zolen om in de sneeuw te lopen.
Testen op het terrein. Al onze schoenen worden uitgetest tijdens het gebruik en op hun draagcomfort, door gebruikers die representatief zijn voor de mensen voor wie het artikel bedoeld is, in omstandigheden die identiek zijn aan die tijdens het gebruik. Zo organiseren we 'testmissies' waarbij onze productmanagers de handen in elkaar slaan met mensen die niets te maken hebben met Quechua, om onze producten te testen, bij te schaven en goed te keuren.
Meting van het isolerend vermogen Vroeger kon je op geen enkele manier precies weten tot welke temperatuur schoenen de voeten warm houden. Nu kan dat wel: op alle Quechua-schoenen staan de uiterste gebruikstemperaturen aangegeven. Op basis van tests die het koudegevoel meten op het terrein en in het laboratorium bij een groep testpersonen, meten we de warmte-isolatie van onze schoenen, in rust en in activiteit. Daarbij houden we rekening met de verschillen in koudegevoel tussen mannen en vrouwen.
Laboratoriumtesten In het lab worden tests gedaan om volgende elementen te controleren: loskomen van ogen en riempjes, verlijming, giftige stoffen, bestandheid tegen uv-stralen, slijtage van de zool en van de materialen van het bovenwerk, versnelde veroudering.
ONZE BELOFTES
Samenstelling
Buitenkant van
60.00% Polyurethaan, 40.00% Polyester
Binnenkant van
100.00% Polyester
Zool van
60.00% Rubber, 40.00% EVA
Warme binnenvoering
18.00% Polyurethaan, 82.00% Polyester
Onderhoudstips Spoel na gebruik met helder water. Dry in the open air.
Wasinstructies
Handwas
Voorraadinfo Bewaren in een droge, donkere en goed verluchte ruimte.
Gebruikslimiet Niet gebruiken op gletsjers.
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Producttest Het instap- en gebruikscomfort van al onze schoenen wordt getest door een representatief panel van gebruikers, in reële omstandigheden. Zo organiseren we 'testmissies' waarbij onze productmanagers de handen in elkaar slaan met mensen die niets te maken hebben met Quechua, om onze producten te testen, bij te schaven en goed te keuren.
Garantie 2 jaar
KENMERKEN
Maten
van 39 tot 47
Gewicht
978 g per paar in maat 43
Kleur
zwart
Ook in
grijs
ANDERE BEZOEKERS BEKEKEN OOK VOLGENDE ARTIKELEN...

Niets vergeten ?