Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel

Warm, waterdicht, goede grip. Noppen van 5 mm.

Trekking and Camping Trekking, wandelen - Schoenen SH500 Active Warm D QUECHUA - Wandelschoenen
Trekking and Camping

Wandelschoenen voor de sneeuw heren SH500 Active Warm waterdicht zwart QUECHUA

QUECHUA
Ontworpen voor: wie zich wil beschermen tegen winterse omstandigheden tijdens wandeltochten in de sneeuw. Voor actief gebruik. Geschikt voor gebruik met sneeuwschoenen. De 500 Active Warm biedt een uitstekende grip op elk type terrein in de winter (sneeuw en ijs).

Kleuren : ZWART / Framboosroze

Decathlon
eerst 5499 - %

nu

5499**
Recupel : # /

* Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
5499 %
5499*
Recupel : # /

* * Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
Bekijk de stock van een winkel
Mijn wensen toevoegen
Product al geselecteerd
Ref : 8344574
FOTO'S VAN ONZE KLANTEN
VOORDELEN
Warmte Uiterste gebruikstemperatuur in beweging = -16°C.
Waterdichtheid Waterdicht en ademend membraan.
Grip SNOWCONTACT-technologie: uitzonderlijke grip en slipvastheid, nopjes van 5 mm
Lichtheid Slechts 450 g in maat 39.
Compatibiliteit Geschikt voor gebruik met sneeuwschoenen.
Schokdemping Demping over de hele lengte van de voet, voor een maximaal comfort.
Positiebehoud product Vetersysteem met 2 sets haakjes, om perfect op maat aan te passen.
JOUW MENING
TECHNISCHE INFORMATIE
SNOWCONTACT-technologie. De SNOWCONTACT-zolen zijn getest en goedgekeurd in het lab en op het terrein. Ze zorgen voor een optimale grip en zijn slipvast op alle soorten winterse ondergrond (sneeuw en ijs). Het speciale materiaal en het contactoppervlak zorgen voor een uitstekende grip op gladde ondergrond. De optimale plaatsing van de noppen geeft je extra veel grip op hellingen.
Waterdichtheidstest Schoenen met NOVADRY® werden getest in het lab en tijdens het gebruik en zijn perfect waterdicht en ademend. Ze worden eerst in water ondergedompeld en gevuld met perslucht, waarbij wordt gecontroleerd of er zich geen luchtbelletjes vormen aan de buitenkant. Vervolgens worden ze, half onder water, op een mechanische arm geplaatst die een stapbeweging nabootst. Zo gaat men na of de binnenkant van de schoen perfect droog blijft.
3 niveaus van waterdichtheid. Bij het testen van de waterdichtheid testen we 3 waterdichtheidsniveaus: 2000 buigingen (ongeveer 4 km wandelen), 4000 buigingen (ongeveer 8 km wandelen) en 8000 buigingen (ongeveer 16 km wandelen). Na de test, en wanneer ze weer helemaal droog zijn, zijn de schoenen uiteraard weer even waterdicht als in het begin .
Waterdichtheid van de schoen. De 500 Active Warm blijft waterdicht gedurende 8.000 buigingen.
Testen op het terrein. Het instap- en gebruikscomfort van al onze schoenen wordt getest door een representatief panel van gebruikers, in reële omstandigheden. Zo organiseren we 'testmissies' waarbij onze productmanagers de handen in elkaar slaan met mensen die niets te maken hebben met Quechua, om onze producten te testen, bij te schaven en goed te keuren.
Meting van het isolerend vermogen Vroeger kon je op geen enkele manier precies weten tot welke temperatuur schoenen de voeten warm houden. Nu kan dat wel: op alle Quechua-schoenen staan de uiterste gebruikstemperaturen aangegeven. Op basis van koudetests op het terrein en in onze laboratoria, met de hulp van een panel van testers, meten we het warmtevermogen van onze schoenen in beweging. Daarbij houden we rekening met de verschillen in koudegevoel tussen mannen en vrouwen.
Laboratoriumtesten In het lab worden tests gedaan om volgende elementen te controleren: loskomen van ogen en riempjes, verlijming, giftige stoffen, bestandheid tegen uv-stralen, slijtage van de zool en van de materialen van het bovenwerk, versnelde veroudering.
ONZE BELOFTES
Samenstelling
Buitenkant van
60.00% Polyurethaan, 40.00% Polyester
Binnenkant van
100.00% Polyester
Zool van
60.00% Rubber, 40.00% EVA
Warme binnenvoering
18.00% Polyurethaan, 82.00% Polyester
Onderhoudstips Spoel na gebruik met helder water. Dry in the open air.
Wasinstructies
Handwas
Voorraadinfo Bewaren in een droge, donkere en goed verluchte ruimte.
Gebruikslimiet Niet gebruiken op gletsjers.
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Producttest Het instap- en gebruikscomfort van al onze schoenen wordt getest door een representatief panel van gebruikers, in reële omstandigheden. Zo organiseren we 'testmissies' waarbij onze productmanagers de handen in elkaar slaan met mensen die niets te maken hebben met Quechua, om onze producten te testen, bij te schaven en goed te keuren.
Garantie 2 jaar
KENMERKEN
Maten
van 36 tot 42.
Gewicht
820 g (paar) in maat 39.
Kleur
zwart
Ook in
blauw
ANDERE BEZOEKERS BEKEKEN OOK VOLGENDE ARTIKELEN...

Niets vergeten ?