Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel

Hoog model: waterdicht en warm.

Trekking and Camping Trekking, wandelen - Schoenen SH100 Warm High heren QUECHUA - Wandelschoenen
/common/3Dpictures/a/f2a829b7-0c21-4dd4-ba87-f34ead3bef7c.zip/index.html
Trekking and Camping

Schoenen voor wandelen in de sneeuw heren SH100 high warm waterdicht zwart QUECHUA

QUECHUA
Ontworpen voor: wie zich wil beschermen tegen winterse omstandigheden tijdens wandeltochten in de sneeuw. Waterdichte en warme hoge schoen. Rubberzool, om langer mee te gaan en een betere slipvastheid te bieden.

Kleuren : ZWART / ZWART

Decathlon
eerst 3999 - %

nu

3999**
Recupel : # /

* Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
3999 %
3999*
Recupel : # /

* * Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
Bekijk de stock van een winkel
Mijn wensen toevoegen
Product al geselecteerd
Ref : 8367617
FOTO'S VAN ONZE KLANTEN
VOORDELEN
Warmte Limiettemperatuur in beweging: - 20 °C.
Waterdichtheid Waterdicht en ademend membraan om de voeten droog te houden.
Grip Rubberen zool met noppen van 3 mm voor veel grip in de sneeuw.
Positiebehoud product Vetersysteem met 2 sets haakjes, om perfect op maat aan te spannen
Lichtheid Slechts 550 g in maat 42.
JOUW MENING
TECHNISCHE INFORMATIE
Waterdichtheidstest De schoenen werden getest in ons lab en in gebruik en zijn optimaal waterdicht en ademend. Ze worden eerst in water ondergedompeld en gevuld met perslucht, waarbij wordt gecontroleerd of er zich geen luchtbelletjes vormen aan de buitenkant. Vervolgens worden ze, half onder water, op een mechanische arm geplaatst die een stapbeweging nabootst. Zo gaat men na of de binnenkant van de schoen perfect droog blijft.
3 niveaus van waterdichtheid. Bij het testen van de waterdichtheid testen we 3 waterdichtheidsniveaus: 2000 buigingen (ongeveer 4 km wandelen), 4000 buigingen (ongeveer 8 km wandelen) en 8000 buigingen (ongeveer 16 km wandelen). Na die test of na gebruik en zodra ze volledig droog zijn, zijn de schoenen uiteraard weer net zo waterdicht als in het begin.
Waterdichtheidsniveau De hoge schoenen 100 Warm zijn waterdicht tot aan 2.000 buigingen.
SNOWCONTACT-technologie. SNOWCONTACT-zolen zijn ontworpen op basis van een speciaal materiaal en geoptimaliseerde patronen om een uitstekende grip te garanderen op elk soort terrein in de winter. Zo zijn SNOWCONTACT-zolen heel wat doeltreffender dan gewone zolen om in de sneeuw te lopen.
Testen op het terrein. Het instap- en gebruikscomfort van al onze schoenen wordt getest door een representatief panel van gebruikers, in reële omstandigheden. Zo organiseren we 'testmissies' waarbij onze productmanagers de handen in elkaar slaan met mensen die niets te maken hebben met Quechua, om onze producten te testen, bij te schaven en goed te keuren.
Meting van het isolerend vermogen Vroeger wist je op geen enkele manier precies tot welke temperatuur een schoen of laars de voeten warm houdt. Nu kan dat wel: op alle Quechua-schoeisel staan de uiterste gebruikstemperaturen aangegeven. Op basis van tests die het koudegevoel meten op het terrein en in het laboratorium bij een groep testpersonen, meten we het isolerende vermogen van onze schoenen, in rust en in beweging. Daarbij houden we rekening met de verschillen in koudegevoel tussen mannen en vrouwen.
Laboratoriumtesten In het lab wordt een hele batterij tests gedaan om de volgende zaken na te gaan: loskomen van oogjes en riempjes, goede verlijming van de onderdelen, test op giftige stoffen, uv-bestendigheid, afschuren van de zool en de wreefdelen, versnelde veroudering.
ONZE BELOFTES
Samenstelling
Buitenkant van
17.00% Polyurethaan, 83.00% Polyester
Binnenkant van
100.00% Polyester
Zool van
100.00% Styreen-butadieenrubber
Warme binnenvoering
100.00% Polyester
Onderhoudstips Spoel na gebruik met helder water. Dry in the open air.
Wasinstructies
Handwas
Voorraadinfo Bewaren op een luchtige, droge en donkere plek.
Gebruikslimiet Niet geschikt voor sneeuwschoentrekkings.
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Producttest Het instap- en gebruikscomfort van al onze schoenen wordt getest door een representatief panel van gebruikers, in reële omstandigheden. Zo organiseren we 'testmissies' waarbij onze productmanagers de handen in elkaar slaan met mensen die niets te maken hebben met Quechua, om onze producten te testen, bij te schaven en goed te keuren.
Garantie 2 jaar
KENMERKEN
Maten
van 39 tot 47
Gewicht
1006 g per paar in 43.
Kleur
zwart
Ook in
grijs