Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel

Warm, waterdicht en super voordelig.

Trekking and Camping Trekking, wandelen - Schoenen SH100 Warm H zwart QUECHUA - Wandelschoenen
/common/3Dpictures/a/a7e90a85-57fd-4f4b-b6ab-fd99c0a580f3.zip/index.html
Trekking and Camping

Wandelschoenen voor de sneeuw heren SH100 warm waterdicht zwart QUECHUA

QUECHUA
Ontworpen voor: wie zich wil beschermen tegen winterse omstandigheden tijdens wandeltochten in de sneeuw. Warm, waterdicht en super voordelig. Rubberen zool om langer mee te gaan en voor meer grip. Het halfhoge model zorgt ervoor dat je met vertrouwen kunt stappen.

Kleuren : Carbongrijs / Graniet

Decathlon
eerst 2999 - %

nu

2999**
Recupel : # /

* Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
2999 %
2999*
Recupel : # /

* * Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
Bekijk de stock van een winkel
Mijn wensen toevoegen
Product al geselecteerd
Ref : 8367613
FOTO'S VAN ONZE KLANTEN
VOORDELEN
Warmte Uiterste gebruikstemperatuur in beweging: -20 °C
Waterdichtheid Waterdicht en ademend membraan om de voeten droog te houden.
Grip SNOWCONTACT-technologie: uitzonderlijke grip en slipvastheid, noppen van 3 mm
Positiebehoud product Halfhoge schoen met haakje bovenaan voor een goede ondersteuning.
Lichtheid Slechts 515 g in maat 42.
JOUW MENING
TECHNISCHE INFORMATIE
Waterdichtheidstest De schoenen werden getest in ons lab en in gebruik en zijn optimaal waterdicht en ademend. Ze worden eerst in water ondergedompeld en gevuld met perslucht, waarbij wordt gecontroleerd of er zich geen luchtbelletjes vormen aan de buitenkant. Vervolgens worden ze, half onder water, op een mechanische arm geplaatst die een stapbeweging nabootst. Zo gaat men na of de binnenkant van de schoen perfect droog blijft.
3 waterdichtheidsniveaus. Bij het testen van de waterdichtheid testen we 3 waterdichtheidsniveaus: 2000 buigingen (ongeveer 4 km wandelen), 4000 buigingen (ongeveer 8 km wandelen) en 8000 buigingen (ongeveer 16 km wandelen). Uiteraard is de schoen na de test en wanneer hij droog is weer net zo waterdicht als in het begin.
Waterdichtheidsniveau van onze schoenen. De 100 Mid Warm is waterdicht tot 2.000 buigingen.
SNOWCONTACT-technologie. SNOWCONTACT-zolen zijn ontworpen op basis van een speciaal materiaal en geoptimaliseerde patronen om een uitstekende grip te garanderen op elk soort terrein in de winter. Zo zijn SNOWCONTACT-zolen heel wat doeltreffender dan gewone zolen om in de sneeuw te lopen.
Testen op het terrein. Al onze schoenen worden uitgetest in gebruik en op hun draagcomfort, door gebruikers die representatief zijn voor de mensen voor wie het product bestemd is, in omstandigheden die identiek zijn aan die in gebruik. Zo organiseren we 'testmissies' waarbij onze productmanagers de handen in elkaar slaan met mensen die niets te maken hebben met Quechua, om onze producten te testen, bij te schaven en goed te keuren.
Meting van het isolerend vermogen Vroeger kon je op geen enkele manier precies weten tot welke temperatuur een schoen de voeten warm houdt. Nu kan dat wel: op alle Quechua-schoenen staan de uiterste gebruikstemperaturen aangegeven. Op basis van tests die het koudegevoel meten op het terrein en in het laboratorium bij een groep testpersonen, meten we het isolerende vermogen van onze schoenen, in rust en in beweging. Daarbij houden we rekening met de verschillen in koudegevoel tussen mannen en vrouwen.
Laboratoriumtesten In het lab worden testen gedaan om volgende elementen te controleren: loskomen van ogen en riempjes, verlijming, giftige stoffen, bestandheid tegen uv-stralen, slijtage van de zool en van de materialen van het bovenwerk, versnelde veroudering.
ONZE BELOFTES
Samenstelling
Buitenkant van
22.00% Polyurethaan, 78.00% Polyester
Binnenkant van
100.00% Polyester
Zool van
100.00% Styreen-butadieenrubber
Warme binnenvoering
100.00% Polyester
Onderhoudstips Spoel na gebruik met helder water. Dry in the open air.
Wasinstructies
Handwas
Voorraadinfo Bewaren op een verluchte, droge en donkere plek.
Gebruikslimiet niet geschikt voor sneeuwschoenwandelen.
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Producttest Het instap- en gebruikscomfort van al onze schoenen wordt getest door een representatief panel van gebruikers, in reële omstandigheden. Zo organiseren we 'testmissies' waarbij onze productmanagers de handen in elkaar slaan met mensen die niets te maken hebben met Quechua, om onze producten te testen, bij te schaven en goed te keuren.
Garantie 2 jaar
KENMERKEN
Maten
van 39 tot 47
Gewicht
950 g per paar in 43.
Kleur
zwart
Ook in
blauw