Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel

Uitstekende grip, veel steun en goede bescherming.

Trekking and Camping Trekking, wandelen - Schoenen SH100 Warm H bruin QUECHUA - Wandelschoenen
/common/3Dpictures/a/bff224b598e74d74aed6e099edb6a48f.zip/index.html
Trekking and Camping

Wandelschoenen voor de sneeuw heren SH100 warm waterdicht bruin QUECHUA

QUECHUA
Ontworpen voor: wie zich wil beschermen tegen winterse omstandigheden tijdens wandeltochten in de sneeuw. Comfortabel en warm. Met de schoenen 500 Active Warm kun je in alle zekerheid op elke winterse ondergrond gaan trekken.

Kleuren : BRUIN

Decathlon
eerst 5999 - %

nu

5999**
Recupel : # /

* Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
5999 %
5999*
Recupel : # /

* * Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
Bekijk de stock van een winkel
Mijn wensen toevoegen
Product al geselecteerd
Ref : 8367528
FOTO'S VAN ONZE KLANTEN
VOORDELEN
Warmte Uiterste gebruikstemperatuur in beweging: -20 °C
Waterdichtheid Waterdicht en ademend membraan om de voeten droog te houden.
Grip TPU-zool met noppen van 3mm voor veel grip in de sneeuw.
Schokdemping Demping over de hele lengte van de voet, voor een maximaal comfort.
Positiebehoud product Vetersysteem met 1 paar haakjes om perfect op maat aan te passen.
Lichtheid Slechts 600 g in maat 42.
JOUW MENING
TECHNISCHE INFORMATIE
Waterdichtheidstest De schoenen werden getest in ons lab en in gebruik en zijn optimaal waterdicht en ademend. Ze worden eerst in water ondergedompeld en gevuld met perslucht, waarbij wordt gecontroleerd of er zich geen luchtbelletjes vormen aan de buitenkant. Vervolgens worden ze, half onder water, op een mechanische arm geplaatst die een stapbeweging nabootst. Zo gaat men na of de binnenkant van de schoen perfect droog blijft.
3 niveaus van waterdichtheid. Bij het testen van de waterdichtheid testen we 3 waterdichtheidsniveaus: 2000 buigingen (ongeveer 4 km wandelen), 4000 buigingen (ongeveer 8 km wandelen) en 8000 buigingen (ongeveer 16 km wandelen). Na de test, en wanneer ze weer helemaal droog zijn, zijn de schoenen uiteraard weer even waterdicht als in het begin .
Waterdichtheid van de schoen. Waterdicht en ademend membraan. 4000 buigingen.
SNOWCONTACT-technologie. SNOWCONTACT-zolen zijn ontworpen op basis van een speciaal materiaal en geoptimaliseerde patronen om een uitstekende grip te garanderen op elk soort terrein in de winter. Zo zijn SNOWCONTACT-zolen heel wat doeltreffender dan gewone zolen om in de sneeuw te lopen.
Testen op het terrein. Het instap- en gebruikscomfort van al onze schoenen wordt getest door een representatief panel van gebruikers, in reële omstandigheden. Zo organiseren we 'testmissies' waarbij onze productmanagers de handen in elkaar slaan met mensen die niets te maken hebben met Quechua, om onze producten te testen, bij te schaven en goed te keuren.
Meting van het isolerend vermogen Vroeger kon je op geen enkele manier precies weten tot welke temperatuur schoenen de voeten warm houden. Nu kan dat wel: op alle Quechua-schoenen staan de uiterste gebruikstemperaturen aangegeven. Op basis van tests die het koudegevoel meten op het terrein en in het laboratorium bij een groep testpersonen, meten we de warmte-isolatie van onze schoenen, in rust en in activiteit. Daarbij houden we rekening met de verschillen in koudegevoel tussen mannen en vrouwen.
Laboratoriumtesten In het lab worden tests gedaan om volgende elementen te controleren: loskomen van ogen en riempjes, verlijming, giftige stoffen, bestandheid tegen uv-stralen, slijtage van de zool en van de materialen van het bovenwerk, versnelde veroudering.
ONZE BELOFTES
Onderhoudstips Spoel na gebruik met helder water. Dry in the open air.
Wasinstructies
Handwas
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Garantie 2 jaar
ANDERE BEZOEKERS BEKEKEN OOK VOLGENDE ARTIKELEN...

Niets vergeten ?