Warm, waterdicht en super voordelig.

Trekking and Camping Trekking, wandelen - Schoenen Arp 100 Warm bordeaux QUECHUA - Wandelschoenen
/common/3Dpictures/a/e0bceaf3-5cf9-42b8-8fda-e06e512a2f0b.zip/index.html
Trekking and Camping

Damesschoenen voor trekking Arpenaz 100 mid Warm waterdicht dames bordeaux QUECHUA

QUECHUA
Ontworpen voor: wandelingen tot een halve dag op besneeuwde ondergrond, bij koud weer. Voor occasioneel gebruik. Warm, waterdicht en super voordelig. Rubberen zool om langer mee te gaan en voor meer grip. Het halfhoge model zorgt ervoor dat je met vertrouwen kunt stappen.
Decathlon
eerst 14€99 - %

nu

14€99**
Recupel : # /

* Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
29€99 %
29€99*
Recupel : # /

* * Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
Bekijk de stock van een winkel
Mijn wensen toevoegen
Product al geselecteerd
Ref : 8367543
FOTO'S VAN ONZE KLANTEN
VOORDELEN
Warmte Uiterste gebruikstemperatuur in beweging = -11°C.
Waterdichtheid Waterdicht en ademend membraan om de voeten droog te houden.
Grip SNOWCONTACT-technologie: uitzonderlijke grip en slipvastheid, nopjes van 4 mm
Lichtheid Slechts 350 g in maat 39.
Positiebehoud product Vetersysteem met 1 paar haakjes om perfect op maat aan te passen.
JOUW MENING
TECHNISCHE INFORMATIE
SNOWCONTACT-technologie. De SNOWCONTACT-zolen zijn getest en goedgekeurd in het lab en op het terrein. Ze zorgen voor een optimale grip en zijn slipvast op alle soorten winterse ondergrond (sneeuw en ijs). Het speciale materiaal en het contactoppervlak zorgen voor een uitstekende grip op gladde ondergrond. De optimale plaatsing van de noppen geeft je extra veel grip op hellingen.
Waterdichtheidstest Deze schoenen werden getest in ons lab en in gebruik en zijn optimaal waterdicht en ademend. Eerst worden ze gevuld met perslucht en ondergedompeld in water: daarbij gaan we na of er zich geen luchtbelletjes vormen aan de buitenkant. Vervolgens worden ze half ondergedompeld en op een mechanische arm geplaatst die een stapbeweging nabootst: daarbij wordt gecontroleerd of ze binnenin perfect droog blijven.
3 niveaus van waterdichtheid. Bij het testen van de waterdichtheid testen we 3 waterdichtheidsniveaus: 2000 buigingen (ongeveer 4 km wandelen), 4000 buigingen (ongeveer 8 km wandelen) en 8000 buigingen (ongeveer 16 km wandelen). Na de test, en wanneer ze weer helemaal droog zijn, zijn de schoenen uiteraard weer even waterdicht als in het begin .
Waterdichtheid van de schoen. De schoenen 100 Warm blijven 2.000 buigingen lang waterdicht.
Testen op het terrein. Het instap- en gebruikscomfort van al onze schoenen wordt getest door een representatief panel van gebruikers, in reële omstandigheden. Zo organiseren we 'testmissies' waarbij onze productmanagers de handen in elkaar slaan met mensen die niets te maken hebben met Quechua, om onze producten te testen, bij te schaven en goed te keuren.
Meting van het isolerend vermogen Vroeger kon je op geen enkele manier precies weten tot welke temperatuur schoenen de voeten warm houden. Nu kan dat wel: op alle Quechua-schoenen staan de uiterste gebruikstemperaturen aangegeven. Op basis van koudetests op het terrein en in onze laboratoria, met de hulp van een panel van testers, meten we het warmtevermogen van onze schoenen in beweging. Daarbij houden we rekening met de verschillen in koudegevoel tussen mannen en vrouwen.
Laboratoriumtesten In het lab worden tests gedaan om volgende elementen te controleren: loskomen van ogen en riempjes, verlijming, giftige stoffen, bestandheid tegen uv-stralen, slijtage van de zool en van de materialen van het bovenwerk, versnelde veroudering.
ONZE BELOFTES
Samenstelling
Buitenkant van
30.00% Polyurethaan, 70.00% Polyester
Binnenkant van
100.00% Polyester
Zool van
100.00% Rubber
Warme binnenvoering
100.00% Polyester
Onderhoudstips Spoel na gebruik met helder water. Dry in the open air.
Wasinstructies
Handwas
Voorraadinfo Opbergen op een luchtige, droge en donkere plek.
Gebruikslimiet Niet geschikt voor sneeuwschoenwandelen.
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Producttest Het instap- en gebruikscomfort van al onze schoenen wordt getest door een representatief panel van gebruikers, in reële omstandigheden. Met name tijdens onze "testmissies" werkt de productmanager samen met personen die niet gebonden zijn aan Quechua om de artikelen uit te testen en te beoordelen.
Garantie 2 jaar