Uitstekende ondersteuning, grip, leren bovenwerk.

Trekking and Camping Trekking, wandelen - Schoen For 900 Warm WP H grijs QUECHUA - Wandelschoenen
/common/3Dpictures/a/ad4cde86-3ea0-4a6e-8e6b-edd7219926f8.zip/index.html
Trekking and Camping

Warme en waterdichte trekkingschoenen voor heren Forclaz 900 grijs QUECHUA

QUECHUA
Ontworpen voor: tochten van een dag in de bergen, door de sneeuw en bij koud weer. Voor intensief gebruik. Comfortabele en warme schoenen. Dankzij de SNOWCONTACT-zool kun je met de Forclaz 900 Warm met vertrouwen over elk winters terrein stappen.
Decathlon
eerst 79€99 - %

nu

79€99**
Recupel : # /

* Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
79€99 %
79€99*
Recupel : # /

* * Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
Bekijk de stock van een winkel
Mijn wensen toevoegen
Product al geselecteerd
Ref : 8344693
FOTO'S VAN ONZE KLANTEN
VOORDELEN
Warmte Limiettemperatuur in rust -10°C / limiettemperatuur bij activiteit -19°C.
Waterdichtheid Waterdicht en ademend membraan.
Grip Geribbelde rubberen zool van 4 mm. Snowcontact-technologie.
Schokdemping Tussenzool in EVA over de hele lengte van de voet.
JOUW MENING
TECHNISCHE INFORMATIE
Waterdichtheidstest van onze laarzen en schoenen De schoenen werden getest in ons lab en in gebruik en zijn optimaal waterdicht en ademend. Ze worden eerst in water ondergedompeld en gevuld met perslucht, waarbij wordt gecontroleerd of er zich geen luchtbelletjes vormen aan de buitenkant. Vervolgens worden ze, half onder water, op een mechanische arm geplaatst die een stapbeweging nabootst. Zo gaat men na of de binnenkant van de schoen perfect droog blijft.
3 niveaus van waterdichtheid Bij het testen van de waterdichtheid testen we 3 waterdichtheidsniveaus: 2000 buigingen (ongeveer 4 km wandelen), 4000 buigingen (ongeveer 8 km wandelen) en 8000 buigingen (ongeveer 16 km wandelen). Uiteraard is de schoen na de test en wanneer hij droog is weer net zo waterdicht als in het begin.
Waterdichtheidsniveau van onze laarzen en schoenen De schoenen 900 Active Warm zijn waterdicht tot 8.000 buigingen.
SNOWCONTACT-technologie. SNOWCONTACT-zolen zijn ontworpen op basis van een speciaal materiaal en geoptimaliseerde patronen om een uitstekende grip te garanderen op elk soort terrein in de winter. Zo zijn SNOWCONTACT-zolen heel wat doeltreffender dan gewone zolen om in de sneeuw te lopen.
Testen op het terrein Al ons schoeisel wordt getest in gebruik en op draagcomfort, door gebruikers die representatief zijn voor de mensen voor wie het artikel bedoeld is, in omstandigheden die identiek zijn aan die tijdens het gebruik. Zo organiseren we 'testmissies' waarbij onze productmanagers de handen in elkaar slaan met mensen die niets te maken hebben met Quechua, om onze producten te testen, bij te schaven en goed te keuren.
Meting van het isolerend vermogen Vroeger wist je op geen enkele manier precies tot welke temperatuur een schoen de voeten warm houdt. Nu kan dat wel: op alle laarzen en schoenen van Quechua staan de uiterste gebruikstemperaturen aangegeven. Op basis van tests die het koudegevoel meten op het terrein en in het laboratorium bij een groep testpersonen, meten we de warmte-isolatie van al ons schoeisel, in rust en in beweging. Daarbij houden we rekening met de verschillen in koudegevoel tussen mannen en vrouwen.
Tests in het lab In het lab wordt een hele batterij tests gedaan om de volgende zaken na te gaan: loskomen van ogen en riempjes, verlijming, giftige stoffen, bestandheid tegen uv-stralen, slijtage van de zool en van de materialen van het bovenwerk, versnelde veroudering.
ONZE BELOFTES
Samenstelling
Buitenkant van
77.00% Runderleer, 23.00% Polyester
Binnenkant van
18.00% Polyurethaan, 82.00% Polyester
Zool van
40.00% Rubber, 60.00% EVA
Onderhoudstips Spoel na gebruik met helder water. Dry in the open air.
Wasinstructies
Handwas
Voorraadinfo Opbergen op een luchtige, droge en donkere plek.
Gebruikslimiet Niet geschikt voor gletsjertochten.
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Producttest Het instap- en gebruikscomfort van al onze schoenen wordt getest door een representatief panel van gebruikers, in reële omstandigheden. Tijdens die "testmissies" werkt de productmanager samen met personen die niet gebonden zijn aan QUECHUA om de artikelen uit te testen, te verbeteren en goed te keuren.
Garantie 2 jaar
KENMERKEN
Maten
van 39 tot 47
Gewicht
1259 g per paar in maat 43
Kleur
grijs
ANDERE BEZOEKERS BEKEKEN OOK VOLGENDE ARTIKELEN...

Niets vergeten ?