Uitstekende grip, steun en bescherming.

Trekking and Camping Trekking, wandelen - Schoen For 500 Warm WP D zwart QUECHUA - Wandelschoenen
Trekking and Camping

Waterdichte trekkingschoenen voor dames Forclaz 500 Warm zwart QUECHUA

QUECHUA
Ontworpen voor: bergwandelingen van een dag op besneeuwde ondergrond, bij koud weer. Voor regelmatig gebruik. Comfortabele en warme schoen. Dankzij de SNOWCONTACT-zool kun je met de Forclaz 500 Warm met vertrouwen over elk winters terrein stappen.

Kies de maat

Kies je maat

Decathlon

eerst 54€99 - %

nu 54€99**

Recupel : # /

Winkelstock raadplegen

* Van Tot

** * Van Tot

* van tot !
** van tot !

vanaf en zolang de voorraad strekt

*Artikel in solden aan

vanaf en zolang de voorraad strekt

*Artikel in solden aan

* Prijs vanaf !
** Prijs vanaf !
Mijn wensen toevoegen
Product al geselecteerd
Ref : 8344574
FOTO'S VAN ONZE KLANTEN
VOORDELEN
Warmte Limiettemperatuur in rust -3°C / limiettemperatuur in beweging -15°C.
Waterdichtheid Waterdicht en ademend membraan.
Hechting Geribbelde rubberen zool van 5 mm. Snowcontact-technologie.
Schokdemping Demping over de hele lengte van de voet, voor een maximaal comfort.
Positiebehoud product Vetersysteem met 2 sets haakjes, voor uitgebreide aanspanmogelijkheden.
JOUW MENING
TECHNISCHE INFORMATIE
3 niveaus van waterdichtheid. Bij het testen van de waterdichtheid testen we 3 niveaus van waterdichtheid: 2000 buigingen (ongeveer 4 km wandelen), 4000 buigingen (ongeveer 8 km wandelen) en 8000 buigingen (ongeveer 16 km wandelen). Natuurlijk is de schoen wanneer hij droog is na de test of na het gebruik weer net zo waterdicht als in het begin.
Natuurlijk is de schoen wanneer hij droog is na de test of na het gebruik weer net zo waterdicht als in het begin. De schoenen Forclaz 500 Warm zijn waterdicht gedurende 8000 buigingen.
Op basis van testen die het koudegevoel meten op het terrein en in het laboratorium bij een groep testpersonen, meten we de warmte-isolatie van onze schoenen, in rust en bij activiteit. Vroeger kon je op geen enkele manier precies weten tot welke temperatuur schoenen de voeten warm hielden. Nu kan dat wel:
Testen op het terrein. Het instap- en gebruikscomfort van al onze schoenen wordt getest door een representatief panel van gebruikers, in reële omstandigheden. Met name tijdens onze "testmissies" werkt de productmanager samen met personen die niet gebonden zijn aan Quechua om de artikelen uit te testen en te beoordelen.
Laboratoriumtesten. In het lab worden testen gedaan om volgende elementen te controleren: loskomen van ogen en riemen, verlijming, giftige stoffen, bestandheid tegen uv-stralen, slijtage van de zool en van de materialen van het bovenwerk, versnelde veroudering.
Mesure de l'isolation thermique de nos chaussures. Avant, rien ne permettait de connaitre avec précision jusqu’à quelle température vos chaussures vous protégeaient. Désormais, c’est possible : des températures limites d’utilisation sont indiquées pour vos chaussures Quechua. Sur la base de tests de ressenti au froid sur le terrain et en laboratoire avec un panel de clients, nous mesurons la résistance thermique de nos chaussures au repos ou en activité. Nous tenons compte des différences de ressenti entre les hommes et les femmes.
Tests en laboratoire. Des tests en laboratoires sont menés pour valider les éléments suivants : arrachement des œillets et sangles, collage, toxicologie, résistance aux UV, abrasion de la semelle et des composants de la tige, vieillissement accéléré.
ONZE BELOFTES
Samenstelling
Buitenkant van
60.0% Polyurethaan, 40.0% Polyester
Binnenkant van
100.0% Polyester
Zool van
60.0% Rubber, 40.0% EVA
Warme binnenvoering
18.0% Polyurethaan, 82.0% Polyester
Onderhoudstips Spoel na gebruik met helder water. Dry in the open air.
Wasinstructies
Handwas
Voorraadinfo Opbergen op een luchtige, droge en donkere plek.
Gebruikslimiet Niet geschikt voor gletsjertochten.
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Producttest Het instap- en gebruikscomfort van al onze schoenen wordt getest door een representatief panel van gebruikers, in reële omstandigheden. Met name tijdens onze "testmissies" werkt de productmanager samen met personen die niet gebonden zijn aan Quechua om de artikelen uit te testen en te beoordelen.
Garantie 2 jaar
KENMERKEN
Maten
van 36 tot 42
Gewicht
820 g per paar in maat 39
Kleur
zwart
Ook in
blauw
ANDERE BEZOEKERS BEKEKEN OOK VOLGENDE ARTIKELEN...

Niets vergeten ?