Gratis Levering aan huis vanaf €29 | Gratis click & collect in de winkel

Krachtige en sterke slip.

Fishing Hengelsport - Sahara 4000 XG FI SHIMANO - Hengels en molens
  • Fishing Hengelsport - Sahara 4000 XG FI SHIMANO - Hengels en molens
  • Fishing Hengelsport - Sahara 4000 XG FI SHIMANO - Hengels en molens
  • Fishing Hengelsport - Sahara 4000 XG FI SHIMANO - Hengels en molens
  • Fishing Hengelsport - Sahara 4000 XG FI SHIMANO - Hengels en molens
Fishing

Hengelmolen Sahara 4000 XG FI SHIMANO

SHIMANO
Ontworpen voor: het hengelen op roofvissen. De Sahara XG FI is een werpmolen met slip voorop, met een ongeziene stevigheid voor deze prijsklasse. Hij valt zowel bij beginners als bij ervaren vissers in de smaak om de kwaliteit en performantie.
Decathlon
eerst 8999 - %

nu

8999**
Recupel : # /

* Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
8999 %
8999*
Recupel : # /

* * Van Tot

* van tot !
* Prijs vanaf !
Bekijk de stock van een winkel
Mijn wensen toevoegen
Product al geselecteerd
Ref : 8400776
FOTO'S VAN ONZE KLANTEN
VOORDELEN
Stevigheid Deze molen heeft een stevig, licht en betrouwbaar XT-7-frame.
Rolvermogen Met 4 beschermde lagers in rvs + 1 naaldlager voor een erg goed rolvermogen.
Remkracht Slip voorop met een vermogen van 11 kg.
Lichtheid De molen weegt slechts 295 g.
JOUW MENING
TECHNISCHE INFORMATIE
Kenmerken - Gewicht: 295 g
- Lagers: 4 + 1
- Inhaalslag: 99 cm
- Ratio: 6,2 :1
- Lijncapaciteit: 25 mm-260 m / 30 mm-180 m / 35 mm-130 m
- Slip: 11 kg
HAGANE-raderwerk Het "HAGANE Drive Gear"-raderwerk werd koudgesmeed volgens de Shimano-technologie, zonder enige bijkomende bewerking. Op die manier krijg je een werpmolen die tegelijkertijd zacht, krachtig, licht en stevig is vanbinnen. Het traditionele (spuitgegoten of bewerkte) raderwerk is minder bestand tegen zwaardere vissen.
XShip Het X-Ship-systeem is een voortreffelijk systeem. Doordat het tandwiel vlakbij de hoofdas van het extra grote bedieningswiel staat, zet je met de handgreep meer kracht op de rotor. Het tandwiel wordt ook ondersteund door twee Shimano A-RB-lagers die de rotor en het raderwerk van het tandwiel stabiliseren.
"G Free"-frame De "G Free Body"-technologie werd ontwikkeld om het zwaartepunt van de molen dichter bij de hengel te brengen. Om deze aanpassing door te voeren werd het bewegingsmechanisme 19 mm verplaatst, van de onderkant naar de bovenkant van de molen. Doordat het "G Free Body"-systeem het zwaartepunt van de molen dichter bij je hand legt, heb je minder last van vermoeidheid en verhoogt je comfort bij het werpen.
AR-C spoel Gepatenteerd spoelontwerp met V-lip, om verder en nauwkeuriger uit te werpen dankzij de kleinere windingen. De AR-C spoel beperkt het verward raken van de lijn. Voortaan zijn de meeste molens van Shimano uitgerust met AR-C spoelen.
VariSpeed II VariSpeed II is een verbeterde vorm van het VariSpeed systeem waardoor de spoel met twee variabele snelheden op en neer beweegt voor een perfecte oprolling op de spoel. Dit zorgt voor probleemloze verre worpen.
XT7 XT-7 is het originele composiet van de Shimano-molens. Deze betrouwbare, stevige en lichte samenstelling wordt gebruikt voor werpmolens van de lagere tot gemiddelde prijsklasse.
Super Stopper II Wanneer de molen in antiretour-stand is, is er geen speling meer dankzij het Super Stopper II-systeem. Doordat er geen speling is, kun je micrometrisch fijn afstellen voor optimaal aanslaan bij feederhengelen of alle andere vormen van heel nauwkeurig hengelen.
Koudgesmeed aluminium Het koudgesmeed aluminium wordt gebruikt voor bepaalde "ronde" werpmolens, voor vliegvissen, maar ook voor vele spoelen. De aluminium onderdelen werden koudgesmeed tot één stuk en zijn daarom uiterst stevig.
KENMERKEN
Gewicht
295 g
Lagers
4 + 1
Inhaalslag
99 cm
Ratio
6,2:1
Lijncapaciteit
25 mm - 260 m
Slip
11 kg
INFORMATIE / CONCEPT / TECHNOLOGIE
Garantie 2 jaar